Roosta Puhkeküla

Läänemaa

skoor

4.5

Viimane kommentaar:

"Tõeliselt hea teenindus mõnusas keskkonnas ning ülimaitsvad toidud:) (5.0)" Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Roosta Puhkeküla / Tutvustus

Roosta Puhkeküla kui mõnus puhkusepaik ja asjalik töökeskkond on olnud külastajate päralt aastast 1990. Asume Loode-Eesti rannikul, kauni männimetsa ja imelise liivaranna vahetus läheduses, vaid 1,5 tunni tee kaugusel Tallinnast.
Teid ootavad mugavad puhkemajad, kaasaegsed konverentsi- ja peoruumid, hea söök, mitmekesised võimalused täielikuks lõõgastumiseks ning sõbralik ja abivalmis personal - kõik vajalik, et tagada nii olulise nõupidamise, stiilse peoõhtu kui ka lihtsalt mõnusa nädalalõpu õnnestumise.
TERE TULEMAST ROOSTALE!

Roosta Puhkeküla / Galerii

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Maret
Hinnang: 5.0

Tõeliselt hea teenindus mõnusas keskkonnas ning ülimaitsvad toidud:) (01.11.2010)

Ave Aaslaid
Hinnang: 5.0

Minu perele jättis väga hea mulje: kõikidele meeldis väga. Imekena loodus ja vahva teenindus (29.10.2010)

Marja-Liisa Meriste
Hinnang: 4.0

Meeldivalt üllatav kogemus oma kodumaakonnas, Läänemaal, puhates. Viibisin Roostal küll konverentsi raames, kuid sealne ümbritsev keskkond, pakutavad teenused ja ilus loodus hoidsid väsimuse eemal. Mereäärne asukoht keset männimetsa ja luiteid on ideaalne. Meeldis peamaja interjöör ja ka kämpingumajakesed olid laheda sisekujundusega, magada oli väga mõnus. Meeldis ka saunakompleks, kus oli suurema rahvahulga jaoks piisavalt pesemisvõimalusi. Pakutud toit oli hea, täitev ja mitmekesine. Kui nüüd õige natuke nuriseda, siis võiks sanitaartehnikat uuendada. (12.10.2010)

Evelin Kängsepp
Hinnang: 4.0

Minu suve parim osa toimus Roostal. Läänemaa noored koos Taani noortega olid seal 5 päevases laagris, mina seal hulgas. Selle 5 päeva jooksul jõudsid kämpingud, töötajad ja ümbruskond juba lähedaseks saada. Seega sealt lahkumine oli väga kurb. Ka kõige ilusam päikseloojang sai just seal nähtud. Nii et siin kohal soovitan kõigile, kellel vähegi suvel aega, võtke suund Roostale ja Te ei kahetse seda. :) (10.10.2010)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Roosta Puhkeküla", vaatasid ka