Loodusmatk.eu

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Saada e-mail

Loodusmatk.eu / Tutvustus

Marek Laimets liigutab juba aastaid nii inimeste hingesid kui kehasid. Ta korraldab väga põnevaid rännakuid ja matku Eestimaa erinevatesse paikadesse. Paljud ei teagi, et selline karismaatiline isik üldse olemas on ja et tema inspireerivate teekondadega liituda saab. Marek seisatab teekonnal ja ütleb inimestele: “Kuulake oja, hingake, võtke aeg maha ja märgake seda erakordset ilu teie ümber. Pange silmad kinni ja tundke tuule laulu.“

Kuigi 2014. aasta nimetati pidulikult Liikumisaastaks, siis tegelikult on kõik aastad liikumisaastad. Eestimaal jätkub kindlasti avastamisrõõmu. Peab lihtsalt esimese sammu tegema ja uksest välja astuma. Siin on ürgseid, iidsed, maagilisi, maalilisi paiku, põnevaid ajaloolisi kauneid kohti, palju legende, lugusid ja saladusi. Kiires elus tormatakse vahel kõigest mööda, kuid kas see on liikumine? Enne kui üldse saab jõuda liikumise tuumani ja mõtteni, peaks tegema pausi ja korraks järele mõtlema, kuhu liigutakse ja milleks see kõik.

Elu kiirus, tormamine ei ole liikumisvorm, mis midagi kingib. See vaid juhib tähelepanu olulistelt asjadelt eemale ja põletab kiiresti läbi. Teel tõelise tervistava liikumise juurde tagasi on paljudel vaja teejuhti. Üks neist on kindlasti Marek.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari