Caravan Expert

Raplamaa

skoor

4.0

Viimane kommentaar:

"toredad inimesed, tegid meie puhkuse usna heaks oma rendi autoelamuga- Carthago C line! (4.0)" Anna hinnang

Raplamaa

Saada e-mail

Caravan Expert / Tutvustus

Matkaauto rent ja selle mõte
Tule ja rendi matkaauto ning sõida pere või sõpradega elamusi nautima juba kohe! Peamiselt kasutatakse matkaauto renti, kui minnakse reisile suure seltskonnaga mitmeks päevaks. Rendiauto kasutamine on lihtne ning praktiline. Ei ole vaja muret tunda, kus saad valmistada sööki, kus saad ööbida või kus saad käia pesemas, sest seda kõike saad teha ühes ja samas kohas – matkaautos. Samuti on autol piisavalt pagasiruumi, milles saad hoida oma kalastustarbeid või muud vajalikku.
Matkaauto rent sisaldab kahte gaasiballooni millega elad ilusti ära terve rendi perioodi.

Ööbimine matkaautos
Ööbimine on mugav. Meie pakutavas matkaautos on magamise ruumi kuni seitsmele inimesele. See tagab piisava ruumi ning mugavuse.

Sõitmine matkaautoga
Matkaautoga sõitmine on lihtne. Seetõttu ei liigitata ka matkabussi eraldi kategooria alla, vaid seda saavad juhtida kõik, kes omavad B kategooriat. Tule ja rendi matkaauto ning sõida sõpradega elamusi nautima juba kohe!

Matkaauto muud mugavused
Meie autol on olemas ka suur telekas millega on võimalik vaadata nii telekanaleid kui ka filme. Dušširuumis on olemas pesemise koht, wc ning kraanikauss. Dušširuumi vastas on köök mis töötab gaasi peal. Matkaauto rent sisaldab ühte gaasi ballooni millega elad ilusti ära terve rendi perioodi.

Kui matkaauto rent pakub sulle huvi, soovitame tutvuda esmalt renditingimustega ja saata päringu kirjutades millal, kuhu ja mitmekesi.
Soovitame broneerida auto aegsasti, sest suveperioodil täituvad broneeringud kiiresti.

Caravan Expert (Etamp OÜ) on Laika, Roller Team, Ci, P.L.A ja GiottiLine autosuvilate ametlik esindaja Eestis.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Tanja
Hinnang: 4.0

toredad inimesed, tegid meie puhkuse usna heaks oma rendi autoelamuga- Carthago C line! (29.05.2011)

Kõik, kes vaatasid "Caravan Expert", vaatasid ka