Pere Optika

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Pere Optika / Tutvustus

Optiline Grupp OÜ on 1998. aastal loodud Eesti erkapitalil põhinev prillipoodide kett.

Tegevust alustasime ühe kauplusega Keilas ja tänaseks oleme kasvanud ülevabariigiliseks ettevõtteks, kuhu kuuluvad sellised kaubamärgid nagu Säästuoptika, Stockoptika ja Pere Optika. Meil on rohkem kui 30 poodi ja meie juures on tööl üle 100 inimese.

Meie eesmärgiks on klientidele hea nägemise võimaldamine, tõstes seeläbi nende elu ja töö kvaliteeti. Anname endast kõik, et pakkuda parimat lahendust sõltuvalt kliendi soovist, vajadusest ja võimalusest.

Pere Optika prillipoed kannavad oma nimes selget sõnumit- oodatud on terve pere, nii mudilased, nende vanemad kui ka vanavanemad. Iga uus alanud aasta toob meie poodide lettidele prillibrändide uued mudelid ja aasta-aastalt uueneb ning laieneb ka koos tehnika arenguga klaaside valik.
Meie teenindajad, optometristid ja silmaarstid on suure kogemusega ja oskavad soovitada iga kliendi individuaalsest vajadusest lähtuvaid klaase ja raame.

Oleme oma tegevuse esimestest päevadest panustanud Optilise Grupi töötajatesse, uuendanud pidevalt tehnikat ja aparatuuri ning pööranud suurt tähelepanu teeninduse kvaliteedile.

Meie paindlik müügi- ja hinnapoliitika võimaldab pakkuda kõrgekvaliteetseid optikatooteid mõistliku hinnaga. Meie poes kehtivad erinevad sooduskaardid ja püsiklientidele on alati tagatud parimad soodustused.

Optiline Grupp armastab ja hindab Eesti kultuuri ja just seetõttu oleme juba aastaid jõudu mööda toetanud erinevaid üritusi ja ettevõtmisi. Oleme õla alla pannud Viru Folgile ja Kaunitele Kontsertitele Käsmus. Samuti oleme Pärnu Suupillifestivali ja Pärnu keskklinna tenniseväljakute sponsoriks.

Olete oodatud!

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Pere Optika", vaatasid ka