Piusa Ürgoru puhkekompleks

Võrumaa

skoor

4.0

Viimane kommentaar:

"Kena rahulik kohake, meeldiv võimalus ise kala püüda ja suitsusauna nautida.Linnulaul ja männimetsa lõhn. Hommikune jalutuskäik paljajalu... (4.0)" Anna hinnang

Võrumaa

Saada e-mail

Piusa Ürgoru puhkekompleks / Tutvustus

Praegune puhkemaja hoone renoveeriti 1999. aastal. Külalisi hakkasime selles hoones vastu võtma alates 2000. aastast. Piusa Ürgoru Puhkekompleksi haldab OÜ NAXOS.

Puhkemajas on 9 tuba (tualetruumi ja dušširuumiga) 23 voodikohaga. Teie käsutuses on kaminaga puhketuba ning soovi korral on võimalik kasutada kööki. Majas ja selle ümbruses on WiFi-võrk.

Vanasse sepikotta ehitatud saun asub otse jõe kaldal, seega on võimalik leiliruumist otse jõkke hüpata. Saunas on ka hubane kaminaruum. Saunamaja saad ka eraldi üürida.

Ööbida on võimalus ka renoveeritud aidas, kus on 6 voodikohta. Ait sobib eriti hästi lastega peredele. Aidas puuduvad pesemisvõimalused. Lisatasu eest saab kasutada sauna või majas asuvaid dushiruume.

Suitsusaun asub eemal majutushoonetest ning moodustab omaette väikese kompleksi koos lõkkeplatsi ja telkimiskohtadega. Suitsusaun on käsitsi raiutud palkidest murukatusega hoone.
Sama katuse all on ka kaminaruum ca 20-le inimesele.

Majutuseks pakume ka palkidest kämpinguid. Kokku on meil 11 maja, iga maja on 4-kohaline. Kämpingutes ööbivad inimesed saavad kasutada WC- ja dušširuume ning välikööki.

Vanasse veskihoonesse oleme loonud seminari- ja peoruumid. Seminariruum mahutab 30-60 inimest (sõltuvalt toolide paigutusest), peoruumis saab pidutseda kuni 60 inimest.

Õues on piisavalt ruumi mitmesuguste vabaõhuürituste läbiviimiseks ja telkimiseks. Õues on ka kiik ja lõkkeplats. Vihmase ilma puhuks on ka varjualune. Sportlike meelelahutuste harrastajatel on võimalik aega sisustada erinevate mängudega (petanque, jalgpall, sulgpall).

Suvel on võimalus püüda vikerforelli. Saate süüa kala kohapeal või võtta kaasa. Meil on suurim retseptivalik Lõuna-Eestis.

Puhkemaja lähedalt viib mööda 15 km pikkune Piusa Ürgoru matkarada. Asume umbes raja keskpaigas, nii leiad meilt mõnusa puhkepaiga või ööbimiskoha. Ümberkaudsed metsad on tuntud oma marja- ja seenerikkuse poolest. Nii et, miks mitte veeta oma puhkust aktiivselt - mustikaid või kukeseeni korjates.

Konverentsiruumid, seminariruumid

Seminari- ja peoruum

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
50
-
-
-
30
-
81.0m²

Tehnilised lisad: internet, grafoprojektor

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Seminari- ja peoruum

Auditoorium
50
Klassiruum
-
Vastuvõtt
-
Bankett
-
Diplomaat
30
U-kujuline
-
Pindala m²
81.0m²

Tehnilised lisad: internet, grafoprojektor

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Kattri
Hinnang: 4.0

Kena rahulik kohake, meeldiv võimalus ise kala püüda ja suitsusauna nautida.Linnulaul ja männimetsa lõhn. Hommikune jalutuskäik paljajalu kasteses rohus, see on midagi linnainimese närtsinud kehale ja vaimule. Tore, et Eestimaal on veel nii ürgseid ja rikkumata paiku. Avastame juba mitmendat aastat sõpruskonnaga Eestimaad ja rõõm sellest aina kasvab. (09.12.2012)

kuningas
Hinnang: 4.0

parim vorumaal (26.11.2012)

Kõik, kes vaatasid "Piusa Ürgoru puhkekompleks", vaatasid ka