Restoran Ribe / Tutvustus
Restoran Ribe avas oma uksed kolme teenindaja ideede ja töö tulemusel aastal 2007. Meie sooviks oli ja on pakkuda külalistele heatasemelist toitu ja teenindust, tehes seda meeldivas keskkonnas. Olustikus, mille tasemes oleme kindlad.Sisenedes restorani avaneb avar ja valgusküllane aatriumiosa. Liikudes edasi korrus allapoole, avastate ennast väljapeetumast ja konservatiivsemast olustikust, kus paikneb ka privaatsaal kuni 12-le inimesele. Ribe menüüd iseloomustab värske, hooajalise ja valdavalt kodumaise tooraine kasutamine. Loomulikult lisame ka Euroopa köökide maitseid ja tehnikaid.
Veinikaart, millel leidub ca 120 veini, põhineb vana maailma veinidel. Tänaseks on restoran Ribe valitud korduvalt Eesti 50 parima restorani hulka ning viimastel aastatel tähelepanuväärselt kõrgetele kohtadele esikümnes.
Tutvu Restoran Ribe menüüga siit.
Uudised
Anna hinnang
Kommentaarid
Ole esimene, kes lisab kommentaari
Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang