Tondi Lasketiir

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Tondi Lasketiir / Tutvustus

Tondi lasketiir saab end uhkusega nimetada kogu Baltikumi suurima siselasketiiru omanikuks. Sealses siselasketiirus on tõeliselt soodsad, mugavad ja kvaliteetsed tingimused tulirelva-sõpradele, võimaldamaks neil ohutult professionaalse juhenduse toel proovida väga laias valikus erinevaid tulirelvasid. Loodud on ka rohkelt põnevaid pakette, mis täidetud erinevat tüüpi relvadega, andmaks võimaluse meelelahutuslikult ja ehedalt tundma õppida filmides nähtud lahingute adrenaliinirohket tagamaad. Soovi korral saate ka ise koostada just endale sobiva paketi! Ühtlasi viib esmaklassiline Tondi Lasketiir pidevalt läbi relvaohutuse koolitusi ning korraldab erinevaid laske-võistlusi professionaalidele.

Lisaks lasketiirule on Tondi lasketiirus ka militaarse interjööriga koolitusruum 25-le inimesele, kus võimalik pidada vahelduseks vahvaid "staabi" stiilis koolitusi. Enne või pärast koolitust võite aga mõnusalt näiteks ettevõtte meeskonnaga relvad kätte haarata ja täpsus-laskmises rinda pista. Koostöös erinevate partneritega pakub Tondi lasketiir ka erinevaid teenuseid alates saunast kuni libedaraja sõiduni välja, hubase ööbimisega Tallinnas!

Kelles tärkas juba sügavam huvi tulirelvade vastu, saab end kirja panna relvakoolitusele lehel relvex.ee ja heita pilgu lehele relv.ee, mis pakub laias valikus erinevaid relvasid, laskemoona jpm hobikorras laskmiseks vajaminevat! Tondi lasketiiru Järvamaal Paides värskelt avatud poest leiate aga nii jahindus-, kalastus-, lemmiklooma- ja matkatarbeid kui militaarvarustust ning eelmainituks vajaminevat kaitsevarustust.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Tondi Lasketiir", vaatasid ka