Coca-cola Plaza

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Coca-cola Plaza / Tutvustus

Coca-Cola Plaza prioriteediks on pakkuda alati parima kvaliteediga meelelahutust ning olla seeläbi eelistatuimaks vabaaja sisustajaks.

Meie eesmärgiks on pakkuda nii suurtele kui ka väikestele filmisõpradele mistahes ajahetkel võimalikult mitmekesist repertuaari ja olla suunanäitajaks ning teerajajaks kohalikul kinomaastikul. Panustame järjest enam filmivaliku mitmekesisusse ja toome siinse publikuni kõik filmimaailma uuendused.

Meelelahutuskompleksis Coca-Cola Plaza toimub kogu aeg midagi põnevat ja huvitavat, sest lisaks eri maade linateostele ning erinevate žanrite filmidele leiab meie kavast stereoskoopilisi ehk ruumilise pildiga 3D-elamusi, Metropolitan Opera ooperietenduste ja London National Theatre’i draamaetenduste otseülekannetest kuni popmuusika staaride show’de ja spordiülekanneteni välja. Coca-Cola Plaza saalides on etendatud ka teatritükke, mis ilmestavad oma uudsete lähenemistega kohalikku teatrielu.

Pealinna esinduskinos on kokku 11 kinosaali 1967 istekohaga. Kino seitse saali on varustatud tänapäeva kinotehnika absoluutse tipptehnika – digitaalprojektsiooni projektoritega, mis võimaldavad vaatajateni tuua lisaks täisdigitaalsetele filmidele ka ruumilise pildiga 3D-filme. Forum Cinemas kasutab maailmas hetkel hinnatuimat Digitaalset 3D-tehnoloogiat firmalt XpanD. 3D-efekt saavutatakse eriliste „aktiivprillide“ (active glasses) abil, mis loovad koos digitaalse kinoprojektor ja spetsiaalse 3D-filmikoopiaga ruumilise pildi ning dünaamilise üldmulje.

Kasutuselolev süsteem annab tulemuseks kõrgeima värvisügavuse, eredaima pildi ning suurima sügavusmõõtme ilma varjude tekketa. Erinevalt nn. passiivprillidest (RealD jm.), on XpanD'i tehnoloogia märkimisväärselt loodussõbralikum — prille kasutatakse korduvalt, neid pestakse iga seansi järel.

Kõik kinosaalid on varustatud maailmatasemel helisüsteemi (SDDS, DOLBY DIGITAL, DTS) ja mugavaimate istmetega. Kinosaalide kaldenurk tagab kõigilt kohtadelt piiramatu vaatevälja kogu ekraanile ja laiad reavahed kindlustavad selle, et filmisõbrad saavad istudes tunda ennast mugavalt ka siis, kui naaber sinust mööduda soovib. Me ei ole aga loorberitele puhkama jäänud, sest maja täiustamine käib pidevalt edasi.

Neile kinosõpradele, kes eelistavad vaadata filmi privaatsemas keskkonnas, on mõeldud eksklusiivne 40-kohaline A. Le Coq Sviit. Sviiti on võimalik reserveerida sünnipäevadeks, esitlusteks, privaatseanssideks, konverentsideks ning muudeks üritusteks. Kinosaali juurde kuulub rikkaliku valikuga baar, mille akendest avaneb kaunis vaade Tallinna vanalinnale.

Coca-Cola Plaza on meelelahutuskeskus, mis pakub palju enamat kui üksnes pileteid uutele menufilmidele. Kino fuajees leidub mitmeid kohti, kus saab keha kinnitada ning kasvõi sõpradega glamuurse filmimaailma üle arutleda. Kõhu saab kenasti täis nii restoranis BASIILIK kui ka REVAL CAFÉ’s. Samuti asub kino taga arhitektuuriliselt ülipõnev ning kaasaegne linnakeskkond Rotermanni kvartali näol. Sündmusterohkest Rotermanni kvartalis asub pere noorimate liikmete rõõmuks ka vahva mänguplats. Autoga liiklejad võivad oma sõiduvahendi parkida Rotermanni kvartali ruumikasse maa-alusesse parklasse.

Lisaks sellele võib kinosõber enne filmi algust läbi astuda kommipoest kino fuajees, mis pakub laia valikut komme, pähkleid, kuivatatud puuvilju, kohvi ja karastusjooke - midagi igale maitsele. Kommipoest leiab alati ka värske valiku filmiteemalisi mänguasju ja meeneid.

Kui kinokülastaja on läbinud piletivärava, võib ta enne saali suundumist osta midagi meelepärast ka 2. korrusel asuvast popkorni- ja karastusjookide müügipunktist.

Kohtumiseni kinos!

Coca-Cola Plaza parkla
Parkla on avatud 08:00 - 23:00, sissepääs Hobujaama tänavalt.

Coca-Cola Plaza keldrikorrusel asub 43-kohaline valvega tasuline parkla.

Viru Keskuse parkimismaja (Viru väljak 4/6)
Parkla on avatud 24 h, sissepääs Narva mnt-lt.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Coca-cola Plaza", vaatasid ka