Eve Puhketalu

Põlvamaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Nice surroundings, good equipment for water activities, internet, Värska Spa nearby, where you can go by boat. Hosting was excellent and... (5.0)" Anna hinnang

Põlvamaa

Saada e-mail

Eve Puhketalu / Tutvustus

Eve Puhketalu asub Eesti Vabariigi pikima jõe Võhandu kaldal, Eesti ja Setomaa piiril. Peipsi järve suudmest 5 km kaugusel ning Räpina linnast 7 km kaugusel.
Puhketalu territooriumil on piisavalt ruumi telkimiseks, autokaravanide parkimiseks ning kõiksugu muuks tegevuseks nii suvel kui talvel.

Külalistel on võimalus kasutada suvemaja (suitsuahju, kamina ja suveköögiga), sauna veekogu ääres, laululava krundil asuval saarel, lõkkeplatsi ja mitmeid sise- ja väligrillimiskohti.
Võimalus sõita paadiga Lämmi-Peipsi järvele, harrastada veesuusatamist, püüda kala, korraldada jalgsi-, jalgratta- ja paadimatku, mängida võrkpalli jne.

Teenused:
*Suur maja: 7 magamiskohta
*Suvemaja: mahutab kuni 13 inimest (köök, suitsuahi, kamin)
* Metsamaja: 10-kohaline maja grilli- ja magamislavatsitega; privaatne koht, mida ümbritseb 70 ha eravaldusele kuuluvat maad ja metsa.

*Puhketalu sadamas võimalus randuda ja puhketalus ööbida ka veeteel möödujatel.
*Saun
*Jalgrattarent
*Kalapüük: õngede rent, mootorpaadi rent koos juhiga
* 7-kohalise kiirkaatri rent koos juhiga, soovi korral sõidud Tartusse, Piirissaarele, Värskasse jne.
* Veesuustamine
* Paadimatk
* Linnuvaatlus

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Harri Kantoluoto
Hinnang: 5.0

Nice surroundings, good equipment for water activities, internet, Värska Spa nearby, where you can go by boat. Hosting was excellent and food & drinks, of course. This place is the Bulls Eye. Excellent choice for vacation. (20.08.2010)

Kõik, kes vaatasid "Eve Puhketalu", vaatasid ka