Jõulumäe Tervisespordikeskus

Pärnumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga mõnus ja rahulik olla. (5.0)" Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Jõulumäe Tervisespordikeskus / Tutvustus

1976. aastal alustati puude langetamisega Pärnumaa esimese tervise-spordirajatise rajamist. Tänaseks on Jõulumäe Tervisespordikeskus kujunenud mitmekülgsete võimalustega keskuseks, kus põhirõhk on looduses liikumisel ning võimalusel igaühel vabalt valida jõukohane ja meeldiv tegevus. Lisaks spordiüritustele, mis toimuvad nii tipp-sportlastele kui harrastajatele, on siin head võimalused ka koolituste, seminaride, laste spordi- ja töölaagrite, õppepäevade, asutuste suve- ja talvepäevade jne korraldamiseks.

Jõulumäe eesmärk pole olnud ehitada kalleid ja moodsaid squashi-, aeroobika, tennise- jm -väljakuid ning -saale. Meil puuduvad selleks võimalused ning ambitsioonidki. Siin on põhirõhk pandud looduses liikumisele ning võimalusele igaühel vabalt valida jõukohane ja meeldiv tegevus näiteks pärast väsitavat töönädalat perega lõõgastumiseks ümbritsetuna kaunist männimetsast. Jõulumäe matkaradadel jalutades võite leida 21 erinevat liiki maapinnasamblaid, lisaks muid raba- ja luitemaastikule iseloomulikke taimi.

Pakume ka tööpäeva vaheldusrikkamaks muutmist - võimalust korraldada koolitusi, seminare, nõupidamisi jne, mille tarbeks on meil 3 erineva suurusega ruumi. Tiheda tööpäeva värskendamiseks sobib kerge spordiprogramm, mille läbiviimisel me teid meelsasti aitame. Söögimured lahendavad meie osavad kokad ning valvelauas aitab Teid abivalmis administraator, kui teie tuba peaks jääma 40 toa keskel kadunuks. Jõulumäe Tervisespordikeskus on hinnatud kohaks suviste ning talviste kokkutulekute korraldamisel.

2003. aastal valmis Jõulumäe peamaja juurdeehitus, mille põhieesmärk oli kasutajatele luua elementaarsed tingimused pärast võistlust või treeningut pesemiseks ning riietumiseks. Lisaks ehitati vaba aja veetmise saal, kus saab mängida erinevaid palli-, laua- ja osavusmänge ning mis sobib ka tantsu- või aeroobikatreeninguteks.

2009. aastal ehitati Euroopa Liidu struktuurifondide toetuse abil sportlashoone kaasaegse õppeklassi, jõusaali ja taastusruumidega. Territooriumile rajati süsteem kunstlume tootmiseks otse suusarajale. Renoveeriti staadion ning pikendati asfaltkattega liikumisrada.

Jõulumäel jalutades kohtate palju erinevaid sportimispaiku: palli-mänguplatsid, golfiväljak, keeglirada, disc-golfirada, kergejõustiku-alade väljakud, staadion, kust algavad pikad ja lühikesed suusa-, jooksu-, jalgratta- ja matkarajad ning asfalteeritud "rullirada" jpm.

Jõulumäe on kaunis paik kauni looduse keskel. Siia esmakordselt sattunu ei pruugi enam mõtteist välja saada väikeseid punaste põskede ja mütsidega päkapikke ega hiiglaslikku Metsakuningat ning hõbevalge männimetsaaluse pehmust jalge all.

Jõulumäe Tervisespordikeskus / Galerii

Konverentsiruumid, seminariruumid

Õppeklass

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
120
70
-
-
-
-
101.0m²

Tehnilised lisad: arvuti/laptop, internet, TV/VHS, CD/DVD, grafoprojektor, videoprojektor

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Tehnilised lisad:
MP3, kodukinosüsteem, WiFi, interaktiivne puutetundlik tahvel, paberitahvel, dokumendikaamera, printer-skanner-koopiamasin, muusikakeskus
Muud lisad:
jõusaal
liikumisrajad

Õppeklass

Auditoorium
120
Klassiruum
70
Vastuvõtt
-
Bankett
-
Diplomaat
-
U-kujuline
-
Pindala m²
101.0m²

Tehnilised lisad: arvuti/laptop, internet, TV/VHS, CD/DVD, grafoprojektor, videoprojektor

Muud lisad: toitlustus, majutus, saun, parkimisvõimalus

Tehnilised lisad: MP3, kodukinosüsteem, WiFi, interaktiivne puutetundlik tahvel, paberitahvel, dokumendikaamera, printer-skanner-koopiamasin, muusikakeskus Muud lisad: jõusaal liikumisrajad

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Väga mõnus ja rahulik olla. (07.09.2014)

Hinnang: 5.0

Head hinnad, meeldiv teenindus, rahulik kohake! (02.08.2014)

Kõik, kes vaatasid "Jõulumäe Tervisespordikeskus", vaatasid ka