Käbi Puhkemaja

Viljandimaa

skoor

2.3

Viimane kommentaar:

"Mitmeid kordi käinud, alati seni hästi läinud. Koht iseenesest heas asukohas. See mis juhtus läinud nädalavahetusel muutis paraku... (1.0)" Anna hinnang

Viljandimaa

Saada e-mail

Käbi Puhkemaja / Tutvustus

Käbi puhkemaja asub looduslikult kaunis kohas, männimetsas järve ääres. Kui oled tüdinenud linnakärast, kui soovid vaikust ja linnulaulu või soovid pere ja sõpradega koos puhata, siis tule meile. Meie puhkemaja võib välja üürida täies ulatuses ning puhkemajas on söögivalmistamise võimalus. Aja jooksul on puhkemajast välja kasvanud koguni puhkekompleks mis sisaldab suht suurel territooriumil ja erinevatel tasanditel asetsevaid: Peamaja, paadimaja, saunamaja.

Peamajas on kolm kahekohalist magamistuba, söögituba, terrass ja saun.
Paadimaja koosneb lehtlast, paadisillast ja veesõidukitest.
Saunamaja asub järve kaldal veidi eemal paadimajast.

Paneme oma puhkemaja teenusel peamist rõhku privaatsusele. Olete kindlasti sattunud olukordadesse või teistelt kuulnud kus puhkebaasis otsib üks seltskond rahu ja vaikust kuid kõrval majakese või numbri seltskond peab näiteks suuremat juubelit. Tekib huvide konflikt:( Käbi puhkemajas on selline asi välistatud, sest Teil lihtsalt ei ole naaberseltskonda, otsite te siis vaikust või tahate pidutseda... Asi on Teie ja ainult Teie otsustada.

Järv- Ainja järv asub 50 m majast, järve kaldal on lehtla (kohe vee piiril), grillimise võimalus, paadisild ja paat - võimalus ujuda, talvel uisutada, kalastada või võtta ette romantiline paadisõit järvel kus suvel on uskumatult palju vesiroose. Kui soovite kalastada, siis järves on haugi, ahvenat ja särge. Ümbruskonnas on veel järvi, võime näidata ka neid. Sealt võib leida latikat, angerjat ja isegi vähki. Paat on olemas, kuid püügivahendid tuleks endal kaasa võtta.

Laste jaoks on olemas meil vahva mänguväljak.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Kadri
Hinnang: 1.0

Mitmeid kordi käinud, alati seni hästi läinud. Koht iseenesest heas asukohas. See mis juhtus läinud nädalavahetusel muutis paraku arvamust kardinaalselt ja ei soovita sellise omanikuga enam iial kellelgi diile teha, kui juba korra sellise nahaalse käitumisega kliente koheldakse, kes garanteerib, et rohkem selliseid asju ei juhtu/või juhtunud juba ei ole :) Nimelt oli broneeritud suur puhkemaja läbi "booking.com-i" seekord laupäevast-pühapäevani kolmele. Nagu ikka enne, varusime grillasju, käisime poes, tegime ettevalmistusi, vurasime heatujuliselt pealinnast kohale mõnusa puhke õhtu ootel. Kohale jõudes keerasin algselt kohe suure puhkemaja ette, peale mida nägin, et seal juba kaks autot ees. Mõtlesime, et ok, ehk on meile siis seekord siiski väiksem puhkemaja broneeritud. Sõitsin mäest alla, ennäe imet.. ka väikese puhkemaja ees oli juba auto. Selge, valisin numbri, et helistada ja aru pärida, number andis kinnist tooni..ja tegi seda ca pool tundi kui omaniku maja ees helistada püüdsime. Lõpuks proovisid laps ja elukaaslane helistada oma numbritelt, mille peale andis kutsuvat tooni, aga keegi vastu ei võtnud. Testisin oma versiooni ja selguski, et omanik oligi minu numbri ära blokkinud. Kuna laps nägi ennem omaniku majas kedagi liikumas, käisime nii meie kui elukaaslane uksele koputamas ja kella laskmas, mille peale mitte keegi ust ei avanud ja ei vastanud ka telefonile. Samuti käisime puhkemajade juures ja kuulsime teistelt külalistelt, et omanik alles tunnike tagasi silkas ringi ja oli täitsa olemas. Lõpuks kontakteerusin booking.com klienditoega, mille peale nemad üritasid kontakteeruda omanikuga kuid tulutult. Minul oli raha broneeringu eest juba eelmine päev maha läinud. Lõppkokkuvõttes ei saanudki me kedagi kätte ja normaalse inimese kombel, klaase ju sisse lööma ei hakka. Peale poolteist tundi autos passimist, ootamist ja omaniku telefoni teel kätte saada üritamist-viskas meil see kõik kopa ette ja tulime tulema. Kahjuks ei olnud ümbruskonnas ka midagi muud saada sellise väikese etteteatamisega ja pidime tagasi linna sõitma. Kogu see päev jättis väga paha maigu ja enam sinna tagasi ei lähe, ükskõik kui palju toredaid mälestusi seal ennem olnud on. Üks sigadus ja kogu hea on rikutud. Tänu sellisele käitumisele oli meil 6 tundi maha visatud edasi-tagasi sõidu aega, ca 2tundi passimist koha peal, et üritada asjades selgust saada. Maha visatud aeg, lisaks mõttetu kütusekulu, õnnetu laps ja meie. Mainin ära, et tegu on täiskasvanud soliidses eas mehega kes nii käitus, selle asemel, et tulla välja, öelda, et on mingi viga toimunud broneeringutega..a'la vabandada ja pakkuda muud lahendust/soodustust vms tulevikus, käitub ta justkui 15 aastase kombel. Pidades ise turismiga seotud ettevõtet üle 22 aasta. Uskumatu. (23.03.2021)

Malle
Hinnang: 5.0

Suurepärane! Väga ilus koht ja meeldiv kohtlemine, väga rahul. (20.05.2017)

Topwell Trade
Hinnang: 1.0

Broneerisime läbi booking.com lehe Käbi Puhkemaja, maksime arve 100% kohe ära. Mõned päevad hiljem, kui teenusepakkujalt tagasisidet ei tulnud, võtsime telefoni teel ise ühendust ning siis hakkas laveerimine pihta. Alguses kinnitas Käbi Puhkemaja esindaja, et kõik on korras, aga siis hakkas ta väitma, et tema ei ole booking.com süsteemilt infot saanud ja need kuupäevad on kellelegi teisele maha müüdud. Ligi kaks kuud kestnud peavalu tulemusena saime raha booking.com kaudu tagasi ning booking.com IT tugi kinnitas ka fakti, et Käbi Puhkemaja esindaja oli meie broneeringu info ilusti kätte saanud ja selle ka aktsepteerinud. Kõik faktid viitavad sellele, et Käbi Puhkemaja sõpradel tekkis sama hetk soov puhkama minna ja nii anti omadele maja kasutada ning saaadeti meid sujuvalt teate küll kuhu. Kogemus oli väga negatiivne ja meie oma raha sinna ei vii. Puhkuse planeerimise asemel oli mitu kuud vaja tegeleda selle jama klaarimisega. Käbi Puhkemaja mainis ka, et tal on väidetavalt pidevalt booking.com lehega probleeme ja ta lõpetab nendega lepingu ära. Pool aastat hiljem kasutab Käbi Puhkemaja lõbusalt seda süsteemi edasi. (19.01.2017)

Kõik, kes vaatasid "Käbi Puhkemaja", vaatasid ka