Aqva Veekeskus

Rakvere, Lääne-Virumaa

skoor

3.7

Viimane kommentaar:

"Külastasime perega septembris vee-ja saunakeskust.Soodsam on käik ette võtta nädala sees ja hommikupoolikuti,siis piletihind... (4.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Aqva Veekeskus / Tutvustus

AQVA VEEKESKUSES leidub tegevust nii suurtele kui väikestele. Siin on 25meetrine 6 rajaga bassein ja hulgi atraktsioone - lainebassein, vastuvoolu ujumisrada, eri massaažimõnudega lõbubassein, välibassein, mullivannid ja valgusefektidega Black Hole liutoru. Oma bassein on nii väikestele kui suurematele lastele. VEEKESKUSE BAARIS pakume nautimiseks laias valikus jahutavaid jooke ja kokteile.

AQVA SAUNAKESKUSES ootavad teid 7 suurepärast sauna - aurusaun, aroomi-aurusaun, sanaarium, leilisaun, tsitruse-leilisaun, auru-soolasaun ja infrapunasaun. Saunamõnudele lisaks on saunakeskuses karastav külmaveebassein, külma-kuumavee vannid jalgade turgutuseks, 2 jalavanni, soe lõõgastuspink ja mullivann.
Eriti mugavaks on veekeskuse külastamine tehtud hotelli külalistele, kes saavad veekeskuses mõnuleda piiramatu aja.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Mirje Toming
Hinnang: 4.0

Külastasime perega septembris vee-ja saunakeskust.Soodsam on käik ette võtta nädala sees ja hommikupoolikuti,siis piletihind talutav.Nädalavahetusel ikka väga kallis.Paljud kapiuksed olid rikkis.Saunapoolelt üllatas soolatünniga saun.Üldiselt meeldis ja lapsed said ka lõbutseda. (31.10.2010)

Mirja
Hinnang: 2.0

Läksin lõpuks selle aasta mais suure põnevusega Aqva veekeskusesse. Kõigepealt pidi sisenemiseks maksma väga kalli pileti. Nii kallist piletit ei osanud ma oodata, sest mujal on odavam. Mõtlesin aga, et ilmselt on asi siis seda väärt. Sees aga selgus, et ega ei olnud ikka küll. Algustuseks otsisin tükk aega kappi, mis töötaks. Infrapunasaun oli katki. Igal pool oli asju, mis olid katki, otsas vms. Võib-olla sattusin lihtsalt valel päeval. Ilmselgelt on veekeskuse suureks plussiks eri saunade valik ja huvitav kujundus. Igav tõepoolest ei hakka. Siiski sooviksin kõrge piletihinna puhul, et kõik töötaks korrektselt. (31.10.2010)

Kersti Gezer
Hinnang: 5.0

Külastasin Aqva vee-ja saunakeskust viimati selle aasta juunis.Meeldib,et on valida erinevate saunade vahel.Minu lemmikud on aurusaun ja soolasaun.Basseinis on erinevad massaazijoad ja ka mullivannid.Lõõgasumiseks suurepärane koht. Olen Aqva keskust külastanud mitmeid kordi ka koos lapsega(5) ja lapsel seal juba igav ei hakka.Elame Tallinnas,aga Rakverre Aqvasse läheksime ikka ja jälle. (29.10.2010)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Aqva Veekeskus", vaatasid ka