Astangumatkad

Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Astangumatkad / Tutvustus

Kanuutamine sai alguse algselt indiaanlaste ehitatud, seest õõnsatesse puutüvedesse ehitatud "paatidest", millega nad said siis liigelda mööda jõgesid. Kanuud on enamasti mõeldud vähemalt kahele inimesele (on ka erandeid). Sellega sõitmiseks on vaja mõlasid, millega kanuud juhtida, sest teatavasti pole kanuudel tüüri või rooliratast, millega juhtida:). Meie kanuud on loomulikult kaasaegsatest materjalidest ehitatud (fiiberkiud) ning on ka see tõttu kergemad kui kunagi ehitatud indiaanlaste alused. Räägitakse, et kes kunagi on proovinud kanuutamist, siis pärast enam muud ei soovigi (nagu näete, siis kanuutamine võib kujuneda ka raskeks haiguseks, seda muidugi heas mõttes).

Me soovime kõikidele meie külalistele head kanuutamist!

MEIE TEENUSED:
Kanuu matk
Ühepäevased kanuumatkad kestavad 3-6 tundi.
Kolmepäevane matk läbi Põhja Kõrvemaa maastikukaitseala soode, rabade ja metsade. Peale Tallinn-Narva maantee alt läbi sõitmist jõutakse Lahemaa rahvuspargi piiridesse. Algab Tapa linnast ja lõpeb Nõmmeveski joa juures.
Üks põnev kanuuretk lööb särtsu sisse nii linnamelust kurnatud sugulastele ja sõpradele kui kontoriseinte vahelt välja pääsenud kolleegidele.

Süsta matkad
Algajatele soovitame lühemaid süstamatku, mis ei nõua eelnevat füüsilist ettevalmistust.
Varem süstaga seigelnutele sobiksid juba pikemad, miks ka mitte kolme päevane matk .

Vibu laskmine
Laskmistehnika omandamine kogenud juhendaja käe all on kiire ja lihtne ja sobib kõigile, hoolimata vanusest või soost. Mõnusalt sõprade-koostööpartnerite seltsis veedetud tunnid mööduvad märkamatult. Üllatusrohke jalutuskäik värskes õhus ja jahihasart annavad kõneainet veel pikaks ajaks ja kutsuvad üha uuesti vibu kätte võtma.

Rabamatkad
Kui mõni inimene on harjunud leidma õpperadadel teatud maa järgi infotulpasid, siis viru rabas on neid üksainus alguses. Viru raba ehk Virusoo matkarada läbib Lahemaale iseloomuliku metsa ja rabamaastiku. Rada on 3,5 km pikk, läbitav igal aastaajal. Suurelt osalt laudtee. Ring on pikk 5,5 km.

Sauna info
Saun kulub kindlasti peale matkasid ära.Muidu jääb üritus kuidagi poolikuks. Pakkuda on erineva suurusega saunu.

Toitlustus
Matka keskele või päeva lõppu on võimalik tellida piknik või pidulik õhtusöök.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Astangumatkad", vaatasid ka