Kursi Jahiloss

Jõgevamaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Täname ilusa ja sisuka puhkuse eest, oli väga kena ja lahke vastuvõtt ! Edu Teile! Perk.RASPEL (5.0)" Anna hinnang

Jõgevamaa

Saada e-mail

Kursi Jahiloss / Tutvustus

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja -ja Kaave jõgedevahelisel alal, on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Manteuffelile kuulunud Jahiloss aastast 1888. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks. Ajaloole on Kursi jahiloss tuttav peaaegu 130 aasta jooksul.

Maja peidab endas põnevaid arhitektuurilisi lahendusi, alates graniidist vundamendiga ning lõpetades “tiivakeste” topeltakendega ja justkui uudistavate metsa poole vaatavate finskappidega. Ainulaadsed on ka maja räästaaluseid kaunistavad puitpitsid ja originaalsed väljaulatuvad sarikaotsad.

Pakume teile erakordset võimalust elada ja puhata majas, kust ajaratas tundub sajand ja enamgi tagasi keeratud olevat. Pakume maitsvaid roogasid meeleolukates saalides, mis on renoveeritud algupäraselt, restoranis “Zum Manteuffel” ja kollases muusika-ja konverentsisaalis ja eksootilises jahisaalis. Seina- ja uste ning akende rohked klaasimaalingud teostas siin kohapeal elades Albert Gulk, kes on tänase päeva üks andekamaid ja omanäolisemaid maalikunstnikke Eestis, kuuludes kunstnike rühmitusse Kursi Koolkond.

Tulge ja nautige ilusat puutumata Vooremaa alguse loodust, Alampedja looduskaitseala on Kursi Jahilossist vaid kolme kiviviske kaugusel. Teile pakutakse ka kehakinnituseks hüvaa rooga ning te ei kahetse, et valisite peatus-ja puhkepaigaks Kursi Jahilossi.

Konverentsiruumid, seminariruumid

KURSI JAHILOSSI PEASAAL

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
60
46
80
40
35
40
70.0m²

Muud lisad: toitlustus, parkimisvõimalus, majutus

KURSI JAHILOSSI PEASAAL

Auditoorium
60
Klassiruum
46
Vastuvõtt
80
Bankett
40
Diplomaat
35
U-kujuline
40
Pindala m²
70.0m²

Muud lisad: toitlustus, parkimisvõimalus, majutus

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Aino Raspel
Hinnang: 5.0

Täname ilusa ja sisuka puhkuse eest, oli väga kena ja lahke vastuvõtt ! Edu Teile! Perk.RASPEL (19.10.2012)

Kõik, kes vaatasid "Kursi Jahiloss", vaatasid ka