Nõmme Uisuplats

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Nõmme Uisuplats / Tutvustus


Nõmme liuväli taasavatud alates 14.detsember 2013

Uisutaja meelespea

Mida selga panna?
See on vabaõhuliväli ja riietuda tuleks vastavalt ilmale – see tähendab soojalt. Et jalgadel oleks uiskude sees mugavam, oleks soovitav kanda paksemaid sokke. Ka kinnaste ja mütsi kaasavõtt ei tee paha. Talv ju ikkagi.

Lapsed
Laste uisutamise turvalisuse riski peavad hindama eelkõige nende vanemad või saatja. Alati on kindlam (ja ilmselt ka lõbusam) kui lapsel on vanem inimene jääl kaasas. Väikseim uisu number meie laenutuses on 26 (just umbes nelja aastasele).

Mida saabudes teha?
Osta tunnipilet uisuplatsi kassast (see heleroheline ehitis millest ei ole võimalik märkamata mööda kõndida) ja kui oma uiske kaasas pole, laenuta ka uisud. Need on parem jalga panna platsi otsas kus on võimalik selleks istuda. Hoia alles pilet mille peal on uisutunni lõppaeg. Selle alusel saad tagasi oma dokumendi või muu eseme mille jätsid uisukude eest kassasse panti. Ja siis jääle! Kui vahepeal puhata tahad siis pingid ootavad sind ja kohvik on lahti kõigile.

Tahad niisama vaadata?
Lase käia! Kõik on teretulnud uudistama ja kaasa elama. Nõmme Turule pääs on avatud, ainult jääle saamiseks tuleb osta pilet.

Pea meeles!
Uisutamisega kaasnevad teatud riskid. Külastajad peaksid ise oma võimeid adekvaatselt hindama. Tuletame meelde, et alkoholijoobes uisutamine ei ole hea mõte ja soovitame seda mitte teha. Alkoholijoobes külastajaid oleme sunnitud jääle mitte lubama.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega