Saku Õllemuuseum

Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Saku Õllemuuseum / Tutvustus

Saku Pruulikoda ja Õllemuuseum avasid oma uksed 18. juunil 2003. Õllemuuseum ja pubi asuvad 20. sajandi algul Vääna jõe kaldale ehitatud ajaloolises pruulikoja kolmekorruselises renoveeritud hoones, kus valmistati õlut aastatel 1909-1992.

Muuseumis saab tutvuda aastate jooksul kogutud õllevalmistamisega seotud ajalooliste esemetega, mille hulgas on seadmeid, pakendeid, etikette ja fotosid. Eesti vanima õlletööstusena ja õlleturu liidrina on Saku Õlletehasel olnud suur roll kodumaise õllekultuuri arendamisel ning Õllemuuseumiga soovib tehas anda ülevaadet Eesti ja Saku Õlletehase sajandite pikkusest õlletraditsioonist, õlletootmise ajaloost ja tehnoloogilisest arengust Eestis.

Ekskursioonid Saku Õlletehases
Eesti vanimal õlletehasel on rõõm tutvustada oma ajalugu ja tootmist ning anda ka maitsta Saku Õlletehase poolt valmistatavat toodangut. Ekskursioone võtame vastu iga päev kell 10:00 - 19:00. Erandjuhtudel on võimalik korraldada ekskursioone ka nädalavahetusel ja õhtuti, kuid sel juhul ei ole võimalik näha kõiki õllevalmistamisega seotud ruume ja protseduure.

Ekskursiooni pikkuseks võite arvestada ca 1,5 tundi. Selle käigus tutvutakse nii toote valmistamise protsessiga kui ka maitstakse toodetavat.

Soovitav inimeste arv grupis on 10 kuni 48. Grupiga käib kaasas giid, kes vastavalt külastajate soovile räägib kas eesti, vene, inglise, rootsi või soome keeles.

Saku Õllemuuseum / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega