Tiit Reisid Kärdla Büroo

Kärdla, Hiiumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Käisin augustis Peterburis,giidiks oli Boris Gorbunov, kes on tõesti giidiks loodud.Kuna meie grupp oli vga suur,47 inimest,enamus... (5.0)" Anna hinnang

Kärdla, Hiiumaa

Saada e-mail

Tiit Reisid Kärdla Büroo / Tutvustus

Tiit Reisid on reisihuvilisi teenindanud juba alates 1991 aastast, ja võibolla oled Sinagi olnud nende seas, sest meie püsiklientide arv on iga aastaga kasvanud. On neid, kes on veetnud oma puhkuse meie reisidel juba viis või koguni kaheksa korda.

Aja jooksul oleme endale varunud üsna suure kogemustepagasi, paranenud on transpordi- ja majutustingimused, mitmed marsruudid on täienenud huvitavate paikadega või hoopiski muutunud, nii et - loe hoolega.

Pane ka tähele, et pakume Sulle varasemast rohkem lühireise nädalalõppudeks (Leedu, Läti, Peterburi, Pariis....). Kui aga oled harjunud reisima oma kindlakskujunenud seltskonnaga ja teil on tekkinud huvi mõne hoopis uudse kandi vastu, võta kohe meiega ühendust - ehk leiame koos soodsa lahenduse.

Meie reisikonsultantidel, rühmasaatjatel ja giididel on Sinu jaoks alati varuks hea sõna ja lahke naeratus.

Tule, oled oodatud!

Tiit Reisid

Tiit Reisid Kärdla Büroo / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Aime Rannamets
Hinnang: 5.0

Käisin augustis Peterburis,giidiks oli Boris Gorbunov, kes on tõesti giidiks loodud.Kuna meie grupp oli vga suur,47 inimest,enamus osalejatest vanemas eas- siis oli tõesti algul tunne, et see reis ei saa just kõige meldivam tulla, härra Gorbunovil oli kõik imeliselt korraldatud ja mitte ühte ebameeldivust ei olnud,bussijuht Oleg oli super. Olen igal aastal käinud reisil, erinevate reisibüroode kaudu ja üldiselt on kõik olnud küllaltki tore, aga igal reisil on olnud mingi pisike äsi ,mis natuke äiris,siis sellel reisil ei ole tõesti mitte ühte miinust. Eriti suur üllatus oli aga reisi korraldaja firmalt ehk Tiit Reisidest helistati meile enne reisi, et nemad vaatavad nimekirjast, et elame Jüris ja kiid elab ka samas,siis tuleb buss giidile järgi ja me ei pea ise sadamasse sõitma vaid saame ka bussi peale.No sellist teenindust juba ei ole enne Eestimaal olnud. Edaspidi soovin küll ainult Tiit Reisidega reisida. Edu neile! Aime (23.09.2010)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Tiit Reisid Kärdla Büroo", vaatasid ka