Vaksali Trahter

Lääne-Virumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Vaksali Trahter / Tutvustus

Lääne-Virumaal Tapa linnas pole teist sellist kohta, kus nii korralikult kõhu täis saab.
Trahter on avatud alates 2009. aasta aprillist ja pakub lisaks maitsvale kõhutäiele ka head meeleolu — maja atmosfäär on ajastukohane, säilitatud on vanu detaile, mööblit ja ajaloolisi esemeid. See on samal ajal nagu väike muuseum. Sisustuselementidena kasutasime vanu mööblidetaile.

Vahel esinevad siin ka tuntud muusikud, seega tasub olla uudistega kursis. Näiteks Kihnu Virve on oma tuuril käinud. Meie trahter on rajatud tsaariaegsesse tööliselamusse ja seepärast saab Trahter soojaks vaid elava tulega, meil toimub kõik elava kaminatule valgel.

Kohapeal saab nautida legendaarselt head Õnnela hapukapsast, aga siin pole ainus koht, kus meie toite süüa. Seda võib kaasa tellida. Täisteenus, toitlustamine kohapeal, catering – muidugi on see võimalik, tuleb vaid kokku leppida.

Esimesel korrusel on Trahteri suur saal ja palkon. Suures saalis on mitu võimalust laudu paigutada: võib kas istuda pika laua taga või laudkonniti, 4-6 inimest. Pakume ajaloolise trahterihoone palkonil omaette istumist: 8-10 inimesele nõupidamiseks jms.

Trahteri teisel korrusel on nõupidamiste ruum. See sobib ka sünnipäevade või muude tähtpäevade korraldamiseks ja mahutab kuni 25 inimest. Siin on imeilus vaade aknast ajaloolisele Tapa jaamahoonele ja auruvedurile.

Soojal ajal võib Trahteri hoovil suuremaid üritusi korraldada. Siia on rajatud omanäoline raudteeliipritest tantsuplats ja lauad-toolid, esinejatele kaetud valgustusega lava.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Vaksali Trahter", vaatasid ka