Hinkaali Maja

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Parimad hinkaalid Tallinnas! (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Hinkaali Maja / Tutvustus

Hinkalid ei ole hoopiski mitte lihtsalt tohutu suured pelmeenid, nagu arvavad need, kes gruusia köögist midagi ei tea. Mis pelmeenid?! Ka tiibetlastele ei meeldiks, kui keegi ütleks nende momode kohta „pelmeenid". Hinkalid on hoopis teine tera. Sellele „terale" ongi pühendatud meie uus söögikoht Tallinnas, maaliinide bussijaama kõrval.

Hinkalid sarnanevad välimuselt tõepoolest pelmeenidega. On olemas ka sõna „hinkalibaar", umbes nagu „pelmeenibaar". Kuid hinkalitaignasse ei panda muna, seepärast omastab magu hinkaleid kergemini. Peale selle näeb traditsioon ette, et hakkliha, mida hinkalitesse pannakse, tehakse valitud lambalihast - pelmeenide kohta seda praegusel ajal enamasti öelda ei saa. Üks selle hakkliha peamisi koostisosi on kindza. (Seda taime nimetatakse ka koriandriks.) Grusiinlased on vürtside alal asjatundjad - kindza soodustab seedimist ja teeb lambaliha kergemini omastatavaks, lisaks aitab ta terve hulga haiguste vastu. Serveerimisel lisatakse hinkalitele musta pipart, mis hävitab mikroobe ja tugevdab immuunsust. Näete siis, mis on hinkalid! Lihtne toit, aga kasu kui palju!

Õigeid hinkaleid saab nüüd maitsta „Hinkaali Majas". Kui soovite kiiresti ja tervislikult einestada, siis unustage kiirtoit. Tulge grusiinlaste juurde, nende toit on tehtud südamega!

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Parimad hinkaalid Tallinnas! (23.07.2014)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Hinkaali Maja", vaatasid ka