Küla Villa

Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Küla Villa / Tutvustus

Küla Villa asub veerandtunnise autosõidu kaugusel Tallinnast, Kajamaal, Saku vallas. Eripärase arhitektuuriga pea- ja saunamajas on innustav õhkkond koolituste ja seminaride korraldamiseks ning looduskaunis miljöö pulmade, sünnipäevade ja suve- ning talvepäevade pidamiseks. Siin on mõnus olla!

Peamaja
I korrusel asub köögisaal (60 m2), kus on võimalus seltskonnaga koos kokata, kamina ees hubaselt aega veeta. Istekohti jagub 30-le. Olemas on
elektri- ja gaasipliit, nõudepesumasin, mikrolaineahi, mahukas külmik ning kõik vajalikud nõud.

II korrusel asub saal (60 m2) pehmete diivanite ja tugitoolidega. Istekohti kuni 25. Saalist pääseb teise korruse terrassile (katuse all), kus on rohkelt ruumi ja istumiskohti pehmetel diivanitel ja tugitoolides 40-le külalisele. Rõdult avaneb kaunis vaade järvele ning maastikule. Lisaks on teisel korrusel ka sviit - magamistuba (40 m2) topeltvoodiga (2 kohta) koos 8-kohalise istumisnurgaga, pääs rõdule ja avarasse vannituppa.

III korrusel asub nn magala ehk avatud katusealune, kus on 16 voodikohta.

Saunamaja
Asub peomaja vahetus läheduses, järve kaldal. Saunamaja ümbritseb terrass ja maakivimüür koos välikaminaga.

I korrusel asuvale saunalavale mahub 4-5 inimest ning pesuruumist pääseb terrassile, tiiki, köetavasse kümblustünni ja talvel jääauku. Sauna eesruumis on võimalus kuni 10 lõõgastuda, miks mitte kokata (olemas töötasapind integreeritud pliidiga (koos ahjuga) ning külmkapp).

II korrusel on kaks magamistuba ja eesruum. Kokku mahutab saunamaja magama kuni 8 inimest.

Pubikuur
Kasutamiseks suvisel perioodi. Kahekordne hoone peamaja lähedal. Teisel korrusel on 10 voodikohta ning esimesel korrusel on erilise sisekujundusega peoruum (tualetiga).

UUS! PEOSAAL
Suvel 2020 on valmis saamas 250 m2 peosaal, mis mahutab kenasti istuma 100 külalist. Jooksev info meie koduleheküljel ja Facebookis (Küla Villa).

Suvel on võimalus korraldada Küla Villa õuel sündmuseid kuni 200 inimesele. Lisaks haljastusele pakub seltskonnale silmailu hoonestuse vahele jääv
purskkaev ja järvel liuglev luigepaar. Välisündmuste tarvis on peamaja all eraldi tualett.
Küla Villa puhkekompleksi pärliks on 2,5 ha suurune järv, kus saab sõita paadiga, seigelda pontoonidega ning ujuda. Kuna järv asub eraterritooriumil,
siis on järves ujumine täiesti privaatne, mis tähendab seda, et Küla Villa külalised saavad järve nautida vaid oma sõpradega ning kõrvalisi inimesi järve ääres ei ole. Järv on väga populaarne paik nii suvepäevadel erinevate meelelahutuslike mängude korraldamiseks kui ka pulmatseremooniate läbiviimiseks.

Küla Villa asub 25 ha suurusel haljasalal ning ning siin on veepiirist 10 m kõrguseleküündiv kõrgendik. Territoorium sobib väga hästi ka suursündmuste korraldamiseks. Võimalik on korraldada sündmuseid kuni 50 000 inimesele.

Parkimine süürsündmuste tarvis ei ole probleem. Niidetud alal saab suveperioodil harrastada ka golfi.

Lisavõimalused:
- Aerupaat
- Õnged
- Golfivarustus
- Seminarivõimalused
- Veinikoolitused
- Fotosessioonid
- Laste sünnipäevad koos põnevate tegevustega
- Suurürituste korraldamine
Ja palju-palju muud! :)

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Küla Villa", vaatasid ka