Nepi Hotell

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Saabusime Tallinna lennujaama südaööl ja jóudsime Nepi hotelli kell üks öösel. Saime koos oma liblikkoeraga väga lahke vastuvótu... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Nepi Hotell / Tutvustus

Olete oodatud nautima sõbralikku teenindust ja hubast majutust Nepis.
Nepi on väike hotell, mis asub Tallinna kesklinna lähedal vaikses eramajade rajoonis, Kristiine aedlinnas. Hotellis on 10 tuba (arvestatud ka mittesuitsetajatega): ühesed, kahesed ja kolmesed toad, juuniorsviidid ning ka eraldi sissekäiguga apartemendid ja tagaaias asuv väliterrassiga 2-toaline majake.

Hotellis on:

4 ühest/kahest tuba (1 lai voodi)
1 kahene tuba (2 ühest voodit)
1 kolmene tuba (3 ühest voodit)
3 juuniorsviiti
2 apartementi, millest üks asub kesklinnas hotell Olümpia vastas.
1 Nepi tuba (1 lai voodi, diivan)
1 Nepi maja (2 tuba, kamin, terrass)
Kõikides tubades on WC, dušš, SAT-TV, telefon, kell-raadio, radiaator, tasuta traadita internet (WIFI). Sviitides ka minibaar. Apartemendid ja Nepi maja on kõik eraldi sissekäiguga ning neis on olemas elutuba, magamistuba, WC-dušširuum ja täisvarustusega köök.

Kohapeal tasuta autoparkla, teenindus 24h, võimalus maksta kaardiga.

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Saabusime Tallinna lennujaama südaööl ja jóudsime Nepi hotelli kell üks öösel. Saime koos oma liblikkoeraga väga lahke vastuvótu osaliseks. Meie tuba oli väike aga mugav koos WC ja dushiga. Soovitaks seda hotelli kóigile koertega reisijatele, kes ei aja taga erilist luksust. Heli (29.08.2013)

Kõik, kes vaatasid "Nepi Hotell", vaatasid ka