A-Lim (limusiinide rent)

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

A-Lim (limusiinide rent) / Tutvustus

100% privaatsust
Üheks suuremaks luksuseks tänapäeval on kujunenud privaatsus, mida võivad lubada endale vaid valitud. Luksuslimusiini spetsiaalselt helikindlaks tehtud salongis kogete seda täiel määral. Siin ei häiri Teid enam välismaailma hääled, vaid võite oma mõtetega (kallimaga, sõpradega, äripartneritega) segamatult omavahel olla. Võib juhtuda, et kõige valjemaks heliks salongis on Teie käekella tiksumine. Sõiduvahenditega samast klassist on ka meie sohvrid. Kõrgem pilotaaž rooli taga ja täielik diskreetsus väljaspool autot on tagatud. "See no evil, hear no evil, talk no evil!" on moto, mida nad vankumatult järgivad. Väljas valitseva halli argipäeva eest kaitsevad Teid kindlalt tumedaks toonitud klaasid.
Tundke end täiesti vabalt !

Hüvasti, argipäev
Mitte asjata pole kõrgema klassi etaloniks luksuslimusiinid. Just need sõiduvahendid pakuvad oma sõitjatele mõnusid, millest tavalise auto juht seni vaid võib und näha. Salongi avarus ja nahkistmete pehmus on loodud kroonitud päid silmas pidades. Kõik Teie teele sattuvad konarused ja kivid muudab märkamatuks miljonäride jaoks mõeldud vedrustus. Mugavatesse istmepatjadesse vajudes ja ennast korralikult välja sirutades ununevad argimured täielikult. Siiski, juhul, kui Te isegi puhates ei taha kaotada sidet ümbritsevaga, oleme limusiinid varustanud esmaklassilise tele- ja videotehnikaga. Loomulikult kuulub autode põhivarustusse ka puhtakõlaline digitaalhelitehnika. Teie emotsioonid (ja joogid) hoiab sobiva temperatuuri juures salongis asuv minibaar.

Luksus, mida me ei luba
Tõrgeteta töö ei tohiks tänapäeval enam auto jaoks midagi erakordset olla. Ometi näitavad kogemused, et ka mainekam automark võib kõige ebasobivamal ajal alt vedada. Limusiin endale seda luksust lubada ei saa. Vaikse ning võimsa mootori töö arvestab nõudliku kliendi soovi jõuda ühest punktist teise ilma vähimagi tõrketa. Samal printsiibil töötab ka kogu ülejäänud masinavärk.

Selleks, et jõuaksite õiges tujus ja õigel ajal õigesse kohta. Kus iganes see ei peaks olema...

Nüüd on A-LIM autopargis ka üks moodne ja hubane ratastel peopidamise koht - Limusiinbuss.
Bussis on 38 istekohta mugavates nahktoolides, baar, 3 LCD-ekraani,
muusikakeskus, karaoke, tantsuplats, WC.

A-Lim (limusiinide rent) / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "A-Lim (limusiinide rent)", vaatasid ka