Nõmme Lumepark

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Nõmme Lumepark / Tutvustus

HETKEL SULETUD!

Nõlvad avatakse taas detsembris.

Nõmme Lumepark ootab oma nõlvadele tõepoolest kõiki!

Snowtubing

No kellele ei meeldiks kelgutada? Snowtubing viib kelgulusti uuele tasemele – ei mingit puudest mööda rihtimise ega mäest üles kõmpimise vaeva. Kuna rajale mahub korraga 35 rõngast, tekib nädalavahetuseti järjekord. Kui järjekorras oodata ei taha, soovitame lustima tulla argipäevaõhtuti. Hinnad on soodsamad ja sõita saab rohkem!

Rõngastega sõitmine käib selleks ette nähtud rennikujulisel rajal, kus saab juhtimise pärast muretsemata igaüks hakkama. Kuna snowtubingu rõngaga sõitmiseks pole vaja eelnevaid kogemusi ega oskusi. Ka vanus pole piiranguks, ootatud on kõik, koolilastest vanavanemateni! Väga libeda raja puhul võib rajal puhul võib tekkida kaalupiirang.

Nõmme Lumepargis saab snowtubingu rõngaga sõita valgustatud rajal lausa õhtul kella üheksani. Mäest üles toob mugavalt tõstuk.

Kuna päris pisikesi me siiski rajale ei luba, tasub tutvuda reeglitega.

Mägi

Nõmme Lumepargis on mäesuusa- ja lumelauahuvilistele kokku kolm nõlva. Kiire tõstukiga pääseb Taukari slaalominõlvale ja JP parginõlvale. Päris esimeste sammude tegemiseks oleme loonud õppenõlva, mis on sel hooajal samuti mõnusa rahuliku tõstukiga.

Sõita saab valgustatud nõlval kuni kella üheksani õhtul ning tänu kiirele tõstukile jõuab mäepäeva jooksul laskuda kilomeetreid. Kui ilmataat vähegi miinuskraade lubab, siis lumepuudust karta ei maksa - selleks hooajaks on Nõmme Lumepark soetanud endale uued lumekahurid.

Edasijõudnud sõitjatele on tuntud Eesti freestyle lumelaua- ja suusamehed disaininud pargi, kus saab hüpata ja erinevatel obstaaklitel libistada.

Lumeakadeemia

Nõmme Lumepargi nõlvadel õpetavad igas vanuses huvilisi sõitma Nõmme Lumeakadeemia treenerid ja instruktorid.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Nõmme Lumepark", vaatasid ka