Eesti Saarte Turism

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Jäime kogu reisi ja selle organiseerimisega väga rahule. Giid oli tasemel ja tegi oma sõbraliku olemusega kõigi tuju heaks (5.0)" Anna hinnang

Saada e-mail

Eesti Saarte Turism / Tutvustus

Kui soovid põgeneda argirutiinist ja veeta mõnusa päeva mereõhus, matkata rikkumata loodusega Eesti väikesaartel ja tutvuda nende omanäolise eluolu, ajaloo ja kultuuriga, siis võta meiega ühendust.

Pakume elamus- ja õppereise, loodusretki ja mitmesuguseid üritusi Keri, Mohni, Aegna, Mannja, Muhu, Kihnu ja veel mitmetel väikesaartel.

Valige Teile sobiv lahendus juba kokku pandud reisipakettide hulgast või lubage meil korraldada just Teie soovidest ja vajadustest lähtuv reis!

Vaadake ka kodulehelt plaaniliste reiside kalendrit.

Ekskursioonid klassidele

Kui Soovite korraldada oma klassile elamusterohke ja meeldejääva väljasõidu, aga ideed on otsas, siis olete õiges kohas. Pakume Teile võimalust korraldada õpilastele väljasõit mõnele kaunile ja omanäolisele Eesti väikesaarele.

Reisil saavad õpilased tutvuda eriilmeliste väikesaarte looduse, ajaloo, kommete, kultuuri ja eluoluga lõbusas ja meelelahutuslikus võtmes. Ühtlasi saavad õpilased palju liikuda ja värskes õhus viibida.

Korraldame Teie vajadustele ja soovidele vastava reisi algusest lõpuni või oleme lihtsalt abiks giidi, transpordi, mängude või toitlustuse organiseerimisel - kuidas aga Teile sobib.

Võtke meiega ühendust ja rääkige, millist saart ja millisel moel külastada soovite. Üheskoos leiame Teile sobivaima lahenduse!

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Jäime kogu reisi ja selle organiseerimisega väga rahule. Giid oli tasemel ja tegi oma sõbraliku olemusega kõigi tuju heaks (12.05.2016)