Spa Hotel Rüütli

Kuressaare, Saaremaa

score

5.0

Latest review:

"Mina olin Saaremaa Spa hotell Rüütlis selle aasta veebruaris ning üldmulje oli väga hea. Teenindus oli sõbralik, toad olid puhtad ning... (5.0)" Write a review

Kuressaare, Saaremaa

Kuressaare, Saaremaa

Skicka e-post

Spa Hotel Rüütli / Beskrivning

Saaremaa Spa Hotellet Rüütli som blev färdig i slutet av 2002 ligger i direkt anslutning till Kuressaares stadspark och segelbåtshamn vid en vacker promenadväg. Med sin intressanta arkitektur, vänliga personal och mångfald av tjänster har Spahotell Rüütli blivit en favorit bland många gäster.

Spahotellet Rüütli passar perfekt för barnfamiljer juder olika fritids- och avslappningsaktiviteter som passar både för barn, ungdomar och vuxna. Samtidigt som föräldrar slappnar av och njuter av hälsoprocedurerna eller skönhetsbehandlingarna kan barnen ha roligt i lekrummet. En trevlig plats att tillbringa sin fritid på både för barn och för föräldrar är badcentret – det fi nns aktiviteter såväl för de allra minsta som vuxna!

Dessutom erbjuder vi ett särskilt paket för spädbarn.

Spa Hotel Rüütli / Galleria

Konferensrum

Rüütli conference

Auditorium
Classroom
Reception
Banquet
Diplomat
U-shape
Area m²
-
-
-
-
20
-
70.0m²

Tekniska tilläg: internet

Övriga tilläg: catering, inkvartering, bastu, parkering

Rüütli conference

Auditorium
-
Classroom
-
Reception
-
Banquet
-
Diplomat
20
U-shape
-
Area m²
70.0m²

Tekniska tilläg: internet

Övriga tilläg: catering, inkvartering, bastu, parkering

Skicka e-post

Write a review

Reviews

Liisi Paidra
Rating: 5.0

Mina olin Saaremaa Spa hotell Rüütlis selle aasta veebruaris ning üldmulje oli väga hea. Teenindus oli sõbralik, toad olid puhtad ning neid käidi iga päev ka koristamas. Meie jaoks oli ainult arusaamatu, miks pidi maksma eraldi summa vesiaeroobika eest. Vastuvõtuleti andmeil pidi see hotelli külastajatele olema lisateenusena, kuid aeroobikatreener ütles, et see on siiski hinna sees ning eraldi raha selle eest maksma ei pea. Samuti olime broneerinud endale iluprotseduure, kuid vähese informatsiooni tõttu oli üks protseduur meile ilmselgelt liiga vale. Tegu oli mingi vanainimeste silumisega. Vastuvõtulett aga keeldus meil seda protseduuri vahetamast ning raha ka ei oleks tagasi saanud. Siinkohal aga tänaksin meeldivad massööri, kes tuli vastu ning niisama silumise asemel sain väga hea massaaži osaliseks. Söögid olid maitsvad ning veekeskus oli samuti väga hea. Seetõttu on kogu üldmulje ka meeldiv. Kõik muud protseduurid olid nii meeldivad, et kindlasti läheksin sinna juba ainuüksi teeninduse tõttu tagasi. Kokkuvõtvalt olen selle puhkusega rahul ja soovitan ka teistele! (31.10.2010)

De som besökte "Spa Hotel Rüütli", tittade även på