Beer House restoran

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Beer House restoran / Tutvustus

2002. aasta juulikuus oma uksed avanud Beer House on ainus ja unikaalne restoran-õlletehas Eestis, kus toodetakse seitset sorti „elusat“, filtreerimata ja pastöriseerimata õlut.

Restorani interjööris on järgitud Austria õllemajade stiili. Õlleplatsil on tunda Viini tänavate hõngu ning olustikku. Suvisel ajal on Beer House´is avatud Vanalinna kõige pikem terrass.

Beer House's pruulitava õlle retseptid pärinevad Baierimaa XVI sajandi pruulikodadest. Unikaalse premium klassi õlletootmistehnoloogia järgimist kontrollib väga tähelepanelikult õllemeistrite tiim, eesotsas pea-õllemeistri Eve Toomelaga, kes on saanud oma kvalifikatsiooni Austria kõrgelt tunnustatud õllepruulimismeistritelt. Parima „elusa“ õlle tootmiseks kasutame vaid kvaliteetseid tooraineid: linnaseid toome Austriast, pärmi ja humalaid aga Saksamaalt.

Beer House´i perekond väärtustab oma äritegevuses eelkõige ausust ja kohusetundlikkust, tänu millele on kõik need aastad suudetud hoida oma kõrget taset ja tiitleid: “Õllepruuli liider“ ja „Parim restoran-õlletehas Eestis“.

Beer House restoran / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Beer House restoran", vaatasid ka