Etihad Airways

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Etihad Airways / Tutvustus

Araabia Ühendemiraatide rahvusliku lennufirma Etihad Airways kodubaas on riigi pealinnas Abu Dhabis. Lennufirma asutati alles 2003. aastal ning opereerib praegu juba 42 lennukiga 52 sihtkohta. Selline jõuline kasv on teinud Etihadist kõige kiiremini kasvava lennufirma kogu maailmas!

Etihad pakub kõrgeimat teeninduse ja mugavuse taset. Lennufirma nimetab oma reisijaid "külalisteks" illustreerimaks teenindava personali kõrget isiklikku pühendumist. Kõik lennufirma reisijad saavad nautida maailmaklassi toite ja veine, äri- ja esimese klassi reisijad saavad end hästi tunda palju auhindu võitnud horisontaalasendisse seadistatavates ning turistklassi reisijad mugavalt laiades istmetes. Kõigi reisijate aega aitavad sisustada personaalselt juhitavad filmi-, mängu ja muusikaekraanid. Kõigis istmetes on elektripistikud ja kõigile reisijaile jagatakse mugavuspakike esmatarbevahenditega pikaks lennuks.

Etihadi liinivõrgus on Singapur ja Bangkok, Brisbane ja Sydney, Delhi ja Mumbai, Kuala Lumpur ja Jakarta, Peking ja Johannesburg, Toronto ja New York ning palju muud. Nüüd saab Etihadiga läbi Abu Dhabi lennata kõigisse neisse sihtkohtadesse. Etihad Airwaysi Euroopa sihtpunktid on Frankfurt, Brüssel, London (Heathrow), Genf, Manchester, Milano, München, Dublin, Pariis, Minsk ja Moskva.

Etihad Airways pakub sihtkoht Dubaid sama hinnatasemega nagu Abu Dhabit. Transfer Abu Dhabi lennujaamast Dubaisse on kõigile tasuta!
Turist klassi reisijatele pakutakse tasuta bussitransfeeri. Tasuta transfeer Dubaisse kestab vaid ühe tunni. Etihadi värvides buss väljub üks tund peale lennu saabumist otse saabuvate lendude terminali eest. Äri ja esimes klassi reisijatel on kasutada tasuta limusiini teenus kõikjale UAEsse.

Etihad Airways / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Etihad Airways", vaatasid ka