Evelini massaažituba

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Evelini massaažituba / Tutvustus

Pakutavad teenused:

* India peamassaaž (India peamassaazi tehakse spetsiaalsete 100% puhaste looduslike õlidega ja istuvas asendis, kaasates õlavöötme, käed, kaela ja pea.)

* Tselluliidimassaaž (Massaaži toimel paraneb naha verevarustus, elastsus ja ainevahetus. Väheneb rasvade ladestumine, aktiveerub vereringe, kiireneb lümfiringe ja lihaste toonus paraneb.)

* Aroomteraapiline massaaž (Aroomteraapias kasutatakse puhtaid looduslikke eetrlikke õlisid, mida siis vastavalt vajadusele lahjendatakse alusõlis. Alusõlid on samuti looduslikud külmpress õlid, mis tagab nende hea ravitoime.)

* Šokolaadi massaaž (Shokolaadimassaaž on väga lõõgastava toimega stressimaandav massaaz. Seda teostatakse spetsiaalse shokolaadiõliga, millel on tugev rahustav mõju ning mis tekitab meie kehas õnnehormoone.)

* Kookosõliga massaaž (Kookosõliga massaažis kasutatakse looduslikku rafineerimatta kookosõli. Kookosõlil on antibakteriaalne, nahka noorendav ja kortsudevastane toime. Samuti on kookosõli stressi ja väsimustunde leevendaja)

* Klassikaline massaaž (Klassikaline massaaz aktiveerib eelkõige vere- ja lümfiringet, ergutab ainevahetust, vähendab pea- ja lihasvalusid. Samuti suureneb massaazi tulemusel organismi vastupanuvõime haigustele.)

Evelin Kuhi on töötanud aroomterapeut- massöörina juba aastast 2005 ja omab aroomterapeut 6. taseme kutsetunnistust.

Evelini massaažituba / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega