Fashionclub

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Fashionclub / Tutvustus

Esimene kord Eestis, täitsa võrratu itaalia bränd WHO ARE YOU? Nüüd Fashionclub'is leiad erksa, omalaadse suvekollektsiooni naistele! Külasta meid ja sa tõenäoliselt leiad midagi endale!

Nimetus sündis ühendamise teel. Kolm firma loojat lihtsalt ühendasid linna nime esitähed , kus asub riiete ja spordiinventari tootmise labor,(Monestier de Clermont).MONCLERI ajalugu on seotud suurte kõrgustega. Rohkem kui 50 aastat tagasi vallutas Lionel Terray, kes osales Moncleri loomises, koos asutajate René Ramillon’i ja Andrè Vicent’ga Himaalaja, abiks MONCLER hanesulgedega joped ja magamiskotid, mis jõudsid koos nendega samadele kõrgustele.MONCLER õmbleb ilmseid maailma kõige soojemaid sulejopesid.

Neil Barrett
Aastal 1999 debüteeris ta oma esime kollektsiooniga oma firmamärgi all, praeguseks võib Neil Barretit juba nimetada üheks silmapaistvamaks kaasaegseks disaineriks. See ei ole ka imekspandav, kui arvesse võtta tema haridust: Central St Martin’s School of Design и The Royal College of Art in London

Ermanno Scervino — sünnilt milaanolane, «sportliku moe kuningas », nagu ajakirjandus teda nimetanud on, on alati demonstreerinud oma eelistust universaalse rahvusvahelise stiili suhtes. 1970ndatel avas ta rõiva- ja aksessuaaributiike Firenzes ja Cortina d’Ampezzos. Hiljem, aastal 1985, esitles ta juba oma kottide, vööde ja jalatsite kollektsiooni, milles segunesid anglosaksi traditsioonid ja erinevate rahvaste etnilised motiivid.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega