Hektor Cafe

Tartu, Tartumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Hektor Cafe / Tutvustus

Hektor Cafe näol on tegemist uuendusliku ja värske kohvikukontseptsiooniga Tartus, sest oleme avatud nii Hektor Design Hosteli külastajatele kui ka kõigile Tartu linnaelanikele üheaegselt, asudes mugavalt Aparaaditehase kõrval ja kõigi Tartu Ülikooli teaduskondade ja -linnakute keskel.

Hektor Cafe menüüst leiab igaüks midagi meele-ja keelepärast. Selles Tartu kohvikus pakume maitsvaid toite nii laktoosikutele, gluteenikutele, veganitele, paleo-toitujatele kui ka allergikutele – meie kokkade tiim tuleb hea meelega igale kliendile vastu ning kohandab toitu vastavalt vajadustele. Menüüs puhuvad fantastilise Skandinaavia kokakunsti tuuled segatuna meie enda mustast mullast pärit toorainega. Toitude kõrvale on laiast kokteilimenüüst võimalik valida ka värskendav keelekaste või sobiv kvaliteetvein.

Kohviku menüü on hooajaline ning pidevas muutumises. Hektor Cafe tiimi kuulub ka väga andekas kondiiter-pagar, kes on spetsiaalselt meie jaoks välja töötanud hõrgud magustoidud ning maitsvad kondiitritooted, mida on võimalik kaasa osta.

Kvaliteet & kogemused kokakunstis

Meie menüü on sama nooruslik kui meie peakokk, Eesti Peakokkade Ühendusse kuuluv Urpo Reinthal.
Tema toidukunst on pälvinud palju tunnustavaid sõnu nii klientidelt kui ka teistelt gastronoomia-alastelt tippudelt. Urpo karjäär on viinud teda erinevatesse tipprestoranidesse nii Eestis kui ka välisriikides. Samuti on ta olnud nõu & jõuga mitme erilise restorani sünni juures. Kes on tema toite maitsnud, muud enam ei soovigi!
Nüüd on Teil aga võimalik tema hõrgutisi nautida ka Hektor Cafes, hubane kohvik Tartus!

Lisaks suurepärasele kokakunstile on ka Hektor Cafe sisustus & kontseptsioon isikupärane ja nutikas, sest on usaldatud arhitektide ja disainerite andekatesse kätesse. Kohviku mööbel on spetsiaalselt meile toodetud ja kokku pandud iseseisvate mööblivalmistajate abiga ja Hektor Cafe raamatukogus muudab olemist mugavamaks Eesti päritolu disainmööbel Oot-Oot Stuudiost.

Lisaks kohvikuosale maja esimesel korrusel ootame külastajaid ka 0.korrusel, kus Teid ootab hubane lounge lauamängude, lauajalgpalli ja kvaliteetse projektoriga, et sõpradega mõnusalt aega veeta, seminare korraldada või filmiõhtuid pidada.

Ootame Sind Tartu kohvikus Hektor Cafe!

Hektor Cafe / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega