Inni Catering

Saaremaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Saaremaa

Saada e-mail

Inni Catering / Tutvustus

Hea toidu pisik on Ingrem Raidjõespesitsenud juba lapsepõlvest saati, kui vanaema köögis tuli kõik marjad moosiks keeta ja kurgid pere retsepti järgi purki teha. Mehele minnes ja pere luues, proovis Ingrem jahimehe naisena alati oma köögis vaid väga mitmekesist ja maitsvat toitu pakkuda. Nüüdseks on hobist saanud elukutse.

„Inni“ loodi selleks, et pakkuda oma klientidele häid maitseelamusi väärtustades naturaalsust ning toidu loojate käsitööd. Meie põhiteenuseks on personaalselt Teile pakkuda erinevatel sise- ja väliüritustel cateringiteenust. Samuti pakume ka ettetellimisel õhtusööke nii Mihkli talus kui ka Teie poolt valitud privaatsetes asukohtas.

2008.a-st alates toimuvad Ingremi vanemate kodus Muhu Jaanalinnutalus meeldejäävad ja maitseelamusi pakkuvad õhtusöögid. 2009.a-st tegutseb „Inni Suvekohvik“ koos oma toreda ja noorusliku meeskonnaga. Talvisel hooajal viib Ingrem ka Tallinna Vanalinnas privaatrestoranis Köök külaliskokana läbi koolitusi, kus koos toredate klientidega valmistatakse huvitavaid jaanalinnu- ja metslooma menüüsid.

2013. aastal valmis kena talustiilis ateljee-köök Nautse-Mihkli talus, kus toimuvad inspireerivad kokakoolid ja põnevad toidukoolitused. Seal samas valmivad ka mõnusad muhumaiseid maitseelamusi pakkuvad õhtusöögid sünnipäeva- ja pulmalauale ning ka teisteks tähtpäevadeks.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega