Jet Airways

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Jet Airways / Tutvustus

Jet Airways on India juurtega rahvusvaheline lennufirma. Lennufirma omab väga tihedat Indiasisest liinivõrku: 380 Jet Airways lendu ühendavad igapäevaselt 43 erinevat India linna. Jet Airways on oma tegevust laiendanud ka Euroopasse ning Ameerikasse ning on hetkel üks kiiremini arenevaid lennufirmasid maailmas.

Oma koduriigist Indiast lendab Jet Airways Brüsselisse ning Londonisse Heathrow lennujaama nii Delhist kui Mumbaist (end. Bombay). Lisaks lendab Jet Airways Brüsselisse Chennaist (end. Madras) ja Londonisse Armitsarist. Nii Brüsselist kui Londonist opereerib lennufirma aga otselende Põhja-Ameerikasse: New Yorki, Newarki ning Torontosse.

Head ühendused Tallinnast Aasiasse ühe ümberistumisega Euroopas ehk siis Estonian Airiga Brüsseli kaudu on nii sinna- kui tagasilennul esmaspäeviti. Head ühendused USAsse ja Kanadasse lendamiseks on samuti esmaspäeviti, tagasilennul on võimalus veeta terve päev Brüsselis. Konkreetsed toimivad lennuühendused on teile käesoleva maili allosas ära toodud.

Jet Airways on Belgia Brussels Airlines'le väga lähedane koostööpartner. Paljudel liinidel tehakse koodijagamiskoostööd ja lennuplaanid on vastastikku kooskõlastatud.

Jet Airways lennukipark koosneb 81 lennukist, mille hulka kuulub 10 Boeing 777-300 ER lennukit. Lennukite keskmine vanus on 4,3 aastat, mis teeb Jet Airways'ist Aasia noorima lennukipargiga lennufirma.

Jet Airways on õigustatult uhke oma pardateenuse kõrge taseme üle. Septembris 2007 võitis Jet Airways koos Emirates Airlines'ga World Airline Entertainment Association (WAEA) poolt parima In-flight Entertainment (IFE) auhinna. Räägitakse, et kes kord Jet Airways'i interkontinentaalseid lende proovinud, see enam teiste lennufirmade poole ei vaata. Eks peate ise järele proovima.

Jet Airways / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Jet Airways", vaatasid ka