Kalijärve Puhkemaja

Võrumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Võrumaa

Saada e-mail

Kalijärve Puhkemaja / Tutvustus

Kalijärve puhkemaja asub Võrumaal, Lasva vallas kenal metsaserval, ümbritsetud põlispuudest ja piisavalt eemal kõigest. Läände avaneb avar vaade.

Puhkemajas on kööginurk nõudega. Elutoas on TV, muusikakeskus ja kaminahi, millel on ka "leso", kus võib konte soojendada. Magamistoas on suur ja lai voodi. Maja sisustab vanaaegne mööbel, mis sobib kokku naturaalse ümarpalgiga, millest maja aastal 1911 kokku laoti. WC ja dušširuum on kaasaegne. Puhkaja saab kasutada leiliruumi, mis asub kõrvalasuvas aidahoones. Saunakeris töötab elektril. Peale selle on võimalus kasutada tiiki, grilli, suitsuahju, lõkkekohta, õuemööblit ja rentida soovi korral tünnisauna.

Viiesaja meetri kaugusel asub Kalijärv. Kahe ja poole kilomeetri kaugusel asub Lasva järv, kus on välja ehitatud korralik liivarand. Lasva külas on ka internet ja pood.

Maja kõrval metsas elab rebasepere. Lisaks armastab seal redutada kitsekamp, mis võib olla isegi kuni 25- pealine. Sügiseti kogunevad eemalolevale põllule suured kureparved, et üheskoos lõuna poole lennata. Ära on nähtud ka jänesed ja põdrad, kes aeg- ajalt siinkandis liiguvad. Ahjaa, olemas on ka kohalik nahkhiirepaar, kes armastab õhtuhämaruses tulla välja putukaid püüdma.

Ühesõnega - Kalijärve puhkemaja sobib neile, kes hindavad privaatsust ja rahu!!!

Kalijärve Puhkemaja / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Kalijärve Puhkemaja", vaatasid ka