Kärme Küülik

Tallinn, Harjumaa

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"Teeninus väga halb. Tellisin toiduks küüliku kõhu ja koiva+lõkkekartul 16 eur, abikaasale Iberico põrsas, lõkkekartul 18 eur. Ma ei tea... (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Kärme Küülik / Tutvustus

Kärme Küüliku restorani uksed on taas alates 30. aprillist AVATUD! Et aga meeleolu eriti hüva oleks, siis oleme selleks päevaks valmis saanud oma (suure hoole ja armastusega kokku võlutud) uue menüü: elamusi jätkub nii toidu- kui joogihuvilistele! Saladuskatet kergitades, ütleme niipalju, et toiduretseptide loomisel on lastud inspiratsioonil lennata kaugele: vahemereäärsetesse küladesse, Alpide põhjanõlvadele, Toskaana päikese rüppe ja kuhu veel! — küll aga eemale (kogu austuse juures, ka kõige menukamate) kokaraamatute lehekülgedest.

Kuna Kärme Küüliku uues majas Estonia puiesteel on kohtade arv piiratum, siis palume julgelt ja kärmelt reserveerimissoove esitada telefoni või e-maili teel.

Kärme Küülik / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Külli Karik
Hinnang: 1.0

Teeninus väga halb. Tellisin toiduks küüliku kõhu ja koiva+lõkkekartul 16 eur, abikaasale Iberico põrsas, lõkkekartul 18 eur. Ma ei tea kuidas nad suutsid küüliku rasva sees ujuma õpetada, aga see toit oli väga-väga vastik. Soola oli üleliia, küüliku küljeliha sisse oli pakitud mingid juurviljad, värsket salatit praele juurde ei pandud, söök nägi valja nagu pruun sitahunnik( ütleks Gordon Ramsay selle peale) . Salatit küsisin ise juurde, õnneks toodi. Mehe kommentaar- See udupeen siga oli osaliselt üleküpsetatud ja maitsetu, kustukumm. Ei soovitaks kellelegi sellist toiduelamust. Positiivne on ainult pizza. Vanem teenindaja käis morni näoga ringi, palusin tal rõõmsamalt teenindada, ütlesin, et anname DIP-i ka , aga suhtumine ei muutunud. Ei olnud tore elamus Haapsalu nimekamas restoranis(pigem söökla). Toidud ja hinna suhe ei ole ok. Sööklatoitu müüakse restorani hindadega. Mitte et mul rahast oleks kahju, aga ma oskan ka kodukokana paremini süüa teha. (16.08.2022) (17.08.2022)

Külli Karik
Hinnang: 1.0

Teeninus väga halb. Tellisin toiduks küüliku kõhu ja koiva+lõkkekartul 16 eur, abikaasale Iberico põrsas, lõkkekartul 18 eur. Ma ei tea kuidas nad suutsid küüliku rasva sees ujuma õpetada, aga see toit oli väga-väga vastik. Soola oli üleliia, küüliku küljeliha sisse oli pakitud mingid juurviljad, värsket salatit praele juurde ei pandud, söök nägi valja nagu pruun sitahunnik( ütleks Gordon Ramsay selle peale) . Salatit küsisin ise juurde, õnneks toodi. Mehe kommentaar- See udupeen siga oli osaliselt üleküpsetatud ja maitsetu, kustukumm. Ei soovitaks kellelegi sellist toiduelamust. Positiivne on ainult pizza. Vanem teenindaja käis morni näoga ringi, palusin tal rõõmsamalt teenindada, ütlesin, et anname DIP-i ka , aga suhtumine ei muutunud. Ei olnud tore elamus Haapsalu nimekamas restoranis(pigem söökla). Toidud ja hinna suhe ei ole ok. Sööklatoitu müüakse restorani hindadega. Mitte et mul rahast oleks kahju, aga ma oskan ka kodukokana paremini süüa teha. (16.08.2022)

Kõik, kes vaatasid "Kärme Küülik", vaatasid ka