Kelluka Puhkemaja

Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Kelluka Puhkemaja / Tutvustus

Kelluka puhkemaja asub Eesti põhjarannikul Pärispea poolsaarel samanimelises kalurikülas, mille ajalugu ulatub kaugesse, 1219.aastasse. Pikkade sajandite jooksul on küla asukateks olnud nii mungad, mereröövlid kui ka piiritusevedajad. Tänapäeval on Pärispea rahu ja vaikust pakkuv kauni loodusega rannaküla, kus endiselt püütakse merest kala, tehakse tööd ning ka linnainimesed on siia oma kodud rajanud.

Oleme Lahemaa rahvuspargi territooriumil ning siin saate ära käia ka Eestimaa põhjapoolseimas maismaapunktis - maagilisel Purekkari neemel. Suvepuhkuse veetmiseks on meie kaunis liivarand lausa ideaalne koht.

Loodussõpradele pakuvad kindlasti huvi meie matka- ja õpperajad, mis kulgevad ümber kogu poolsaare. Sopiline rannajoon ja kohati soine maastik on meelepärane elukeskkond nii kotkastele, sookurgedele kui ka paljudele veelinnu liikidele. Linnuvaatlejatel jatkub siin tegevust.

Kunstihuvilistel on võimalus külastada naaberkülas Viinistul asuvat omapärase arhitektuurilahendusega kunstimuuseumi, kus suvehooajal toimub rohkesti ka teatrietendusi ning kontserte.

Kelluka puhkemaja on sobiv koht neile, kes otsivad privaatset omaetteolemist ning kindlasti leiavad siit inspiratsiooni loomeinimesed - nii kunstnikud, kirjanikud kui ka kõik teised.

Olete teretulnud!

Kelluka Puhkemaja / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Kelluka Puhkemaja", vaatasid ka