Kohvik-restoran Kvartal

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Kohvik-restoran Kvartal / Tutvustus

«KVARTAL» on mugav kohvik-restoran Tallinna ajaloolises keskuses, ruumides, mis on juba rohkem kui sada aastat teenindanud maitsva toidu nautijaid. Kohta on mitu korda rekonstrueeritud, vahetunud on omanikud ja toidud, kuid peamine on jäänud samaks – siin on alati armastatud hästi süüa ja alati pakutud maitsvaid roogi.

Me otsustasime seda traditsiooni jätkata, muutes teie puhkuse mugavaks ja hubaseks. Menüüs on klassikaline Euroopa köök, mis rõõmustab nii liha- kui taimetoitude austajaid, ning joogikaart on väga mitmekesine.

Toitude valmistamiseks kasutatakse kõrge kvaliteediga kohalikke tooteid. Kokad töötavad kuni viimase külastajani ja sõbralik personal tervitab teid alati naeratades.

Kaks saali meie restoranis võimaldavad läbi viia erinevaid üritusi, mille jaoks oleme välja töötanud spetsiaalse banketimenüü.
Oleme korraldanud teile ka väikese temaatilise kunstinäituse (soovi korral saate sooritada oste).

Väikestele külastajatele on lastenurk, kus lapsed saavad hästi aega veeta, ning noorte talentide tarbeks on pliiatsid ja vildikad, et nende tööd saaksid hiljem joonistusnäitust ehtida. Tulge meile ise ja tooge sõbrad kaasa – oleme alati teie jaoks avatud!

Õhtusöök kahele või sõprade õhtu, lõuna kolleegide või perega – alati on võimalik valida sobiv laud ja tellida oma lemmiktoite!

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari