More Than Tours Tallinnas

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

More Than Tours Tallinnas / Tutvustus

Mis on fotoekskursioon?
Fotoekskursioon (ehk fotojaht + ekskursioon) on lõbus, aktiivne ja sotsiaalne ekskursioon. See algab ühiste harjutustega, mille käigus saadakse tuttavaks ja luuakse ekskursiooniks meeleolu. Peale ühist algust (kui grupi suurus on üle 7), on grupp jagatud väiksemateks meeskondadeks (5-7 liiget), muidu liigub grupp ekskursiooni vältel koos (võib juhtuda ainult plaanilise ekskursiooni puhul). Väikestes gruppides on aeg minna seiklusi otsima. Selleks antakse igale meeskonnale mapp, kus on olemas juhend, mis viib peamiste vaatamisväärsuste juurde, tutvustab ajalugu ja annab pealkirjad fotodele, mis iga vaatamisväärsuse juures tuleb etteantud reeglite järgi pildistada. Selleks tuleb võtta grupiekskursiooni puhul kaasa kindlasti fotokaamerad/pildistamisvõimalusega telefonid (iga 5-7 inimese kohta üks aparaat), plaanilise ekskursiooni puhul antakse teenuse ajaks kasutamiseks kaamerad. Kõik pildid laetakse kaameratest 3 päeva jooksul pilvele ning jagatakse osalejatega meili teel pärast tegevuse lõppu, pildid on üleval kaks nädalat ja kustutatakse hiljem. Väikeses grupis liikumine annab võimaluse muuta liikumise tempot, teha pause ja tutvuda tee peale jäävate huvitavate objektidega ning seda täpselt siis, kui meeskonnal on selleks soov. Peale etteantud aega linnaga tutvumiseks saadakse ühiselt taas kokku. Siis on aeg jagada õpitut ja kogetut teiste gruppidega. Tehtud pildid aitavad meenutada toredaid mälestusi ning ka linna kohta käivaid fakte.

Grupiekskursioonina on see ideaalne õpilastele, sõpradele, töökollektiividele jne, sest fotoekskursiooni käigus õpitakse üksteist paremini tundma, arendatakse meeskonnatöö-, suhtlemis- ning ka loova mõttetöö oskust. Lisaks kogutakse põnevaid teadmisi linna kohta ja nähakse peamisi vaatamisväärsusi. Meie meetod selleks on lõbus ning õpitakse praktilise tegevuse kaudu, mistõttu teada saadud faktid jäävad pikaks ajaks meelde.

Plaaniline ekskursioon on sobiv neile, kes suure grupiga koos ei reisi. See annab hea võimaluse leida endale uusi reisikaaslasi või veeta koos pere või sõpradega ühiselt mõnusalt aega!

Ekskursiooniks sobiv vanus on alates 13. aastast ja ülemine piir puudub, noorematele võib olla info kohati liiga keeruline, kuid täiskasvanutega koos on see lõbus ka noorematele ning sellisel juhul lihtsalt tuleb lastele asju rohkem lahti seletada.

Kui reisigrupp on suurem kui 35 inimest, siis on võimalus jagada grupp kaheks ja tegevus läbi viia samaaegselt kahes eraldi grupis.

Noorte- ja õpilasgruppide puhul tuleb meeles pidada, et ekskursiooni ajal liigutakse linna peal väiksemates gruppides ekskursiooni läbiviijata. Selleks pakume võimalust noortegruppide puhul võtta tasuta kaasa iga 5 noore kohta üks täiskasvanu. Broneerides tuleks registreerida õpilaste arvu järgi ning lisainfosse kirjutada, kas ja kui palju võetakse täiskasvanuid kaasa.

Kogunemiskohaks on kirjanik Eduard Vilde monument Tallinna vanalinnas, turismiinfokeskuse vastas, aadressil Niguliste 2. Vaata täpset kohta kaardilt ja pilti monumendist!

More than Tours tegevused toimuvad iga ilmaga! Palume riietuda vastavalt ilmaprognoosile.
Pole olemas halba ilma, on vaid valesti valitud riietus!

More Than Tours Tallinnas / Galerii

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega