Nordland Travel

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Suur, suur tänu toreda reisi eest Kolmardeni Safariparki. Suurepärane buss, majutus ja reisisaatja ning teenindus, kus meie soove... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Nordland Travel / Tutvustus

Nordland Travel on Eesti reisikorraldaja, mis on turismiturul tegutsenud alates 2006. aastast.

Meie pakume parimaid reisilahendusi era- ja äriklientidele, haridusasutustele ning riiklikele asutustele.

Tänu meie kogenud töötajatele ja suurele partnerite võrgustikule suudame täita ka kõige keerulisemad reisisoovid. Olgu kliendi unistuseks veeta eksootiline puhkus džunglis või vajaduseks tiheda ajakavaga äri- või kultuurireis suurlinnas – meie anname endast parima, et kõik eesmärgid saaks tõrgeteta täidetud. Pakume oma klientidele igakülgset tuge, nõu ja abi alates reisi planeerimisest kuni koju tagasi jõudmiseni.

Nordland Travel korraldab ja müüb või vahendab lennupileteid, reisipakette ja hotellimajutust, aga ka laeva- ja rongipileteid, reisikindlustust ning bussi- ja autorendi teenust, koostab tellimusreise.

Lisaks Eestist väljaminevatele reisidele tegeleb Nordland Travel ka sisereiside korraldamisega, pakkudes nii kohalikele inimestele kui väliskülalistele võimalusi ilusa Eestimaa avastamiseks ja siin puhkamiseks. Tegeleme ka konverentside, seminaride ja ürituste, väljasõitude korraldamisega.

Nordland Travel kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile.

Nordland Travel / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Suur, suur tänu toreda reisi eest Kolmardeni Safariparki. Suurepärane buss, majutus ja reisisaatja ning teenindus, kus meie soove arvestati. Tänud! (12.09.2014)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Nordland Travel", vaatasid ka