Pauka Puhkemaja

Hiiumaa

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Kahene tuba iseenesest okei ning hoov suur. Kuna voodipesu pidi ise peale panema ja maha võtma jäi silma, et tekid ja padjad olid väga... (2.0)" Anna hinnang

Hiiumaa

Saada e-mail

Pauka Puhkemaja / Tutvustus

Tere tulemast Pauka Puhkemajja !

Pauka Puhkemaja avati 2009 aasta kevadel. Asume Hiiumaal Kõpu poolsaarel, Poama külas Luidjal. Tallinnast 150 km kaugusel ja Heltrmaa sadamast 56 kaugusel, Kärdlast 30 km.
Meie puhkekeskus sobib aastaringseks puhkamiseks peredele,sünnipäevade pidamiseks koos sõpradega,pulmadeks ning suvepäevade ja talvepäevade korraldamiseks firmadele.

Pakume: Majutus , turism, saun , veekogu, köök,grillimine,batuut ja laste mänmänguväljak, kalastamine, paadisõit,matkamine,ettetellimisel jahipidamine.
Majad:

Peamaja viis magamistuba 15 voodi kohta, köök, suurtuba, söögituba, saun,

Uus !Trummimaja seitse magamistuba 24 voodi kohta, köök,söögituba,suur peosaal,saun

Kämpingud:

Nõiamaja kaheksa voodi kohta, läheduses on wc ja duss

Metsavahi kuni kaheksale inimesele ,wc ja duss

Majutust kuni 55 inimesele, lisaks on grillimiskohad ja telkimisvõimalus.

Privaatne liivarand ja Poama järv 700 meetri kaugusel.

Ekskursioonid merel ja maal erineva tehnikaga.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Martin
Hinnang: 2.0

Kahene tuba iseenesest okei ning hoov suur. Kuna voodipesu pidi ise peale panema ja maha võtma jäi silma, et tekid ja padjad olid väga määrdunud ja plekilised. Ei tekitanud väga soovi nende vahel magada. WC-s puudus paber. Omaniku suhtumine oli äärmiselt ebameeldiv ja järsk ning ei tekkinud tunnet, et me oleks sinna oodatud. Kindlasti ei ole seda hinda väärt ning tagasi enam sinna ei lähe. (05.08.2021)

Ade
Hinnang: 5.0

Väga suur ja ilus kompleks ning valida mitme majutustüübi vahet. Seekord valisime Jaanipäevaks hoopis telkimise. Hind väga soodne ja selle sees oli kasutada mitu WC-d koos pesemisvõimalusega, kööginurk, kus olemas mitu pliiti, külmkapid, lisaks oli olemas ka potid, pannid, nõud jne. Majakeste juures lisaks olemas nii istumine kui grillimise võimalus. Majakesed teineteisest piisavalt eraldi ning säilis kenasti privaatsus ning teised seltskonnad ei seganud. Jäime oma seltskonnaga väga rahule, loodame millalgi taaskord tulla ning julgeme soojalt ka teistele soovitada!! (27.06.2019)

Kõik, kes vaatasid "Pauka Puhkemaja", vaatasid ka