Pegasus / Tutvustus
Restoran Pegasus asub Tallinna vanalinnas Raekoja platsi vahetus läheduses. Restorani lummav vaade avaneb Niguliste kirikule, ajaloolisele Harju tänavale ja rohelisele pargile. Pegasuse ajalugu küündib aastasse 1964, millest alates on ta üks populaarsemaid Tallinna restorane ja kohtumispaike. Restoran koos suveterrassiga mahutab istuma kuni 180 inimest.Gastronoomilist poolt juhib Eesti Parimaks Kokaks 2005 tunnistatud Michael Bhoola - tema loominguliselt koostatud kosmopoliitne a la carte menüü flirdib nii vahemere, prantsuse kui eesti köögiga. Sekka ka mõni idamaine sähvatus, rõhutades tooraine kvaliteeti. Pegasus on pälvinud neli Eesti Gastronoomia Ühingu auhinda “Hõbelusikas”, mis on omistatud Eesti Parima Restorani, Tallinna Parima Restorani, Eesti Parima koka ja Parima Ärilõuna kategoorias.
Laupäeviti toimuvad restoranis traditsioonilised džässi-õhtud, kus külalised saavad romantilise õhtusöögi kõrvale nautida Eesti parimate džäss-artistide loomingut.
Tere tulemast Pegasusse avastama uusi maitseid!
Konverentsiruumid, seminariruumid
Konverentsiruum
Tehnilised lisad: arvuti/laptop, internet, telefon, TV/VHS, videoprojektor, grafoprojektor, slaidiprojektor, CD/DVD
Muud lisad: toitlustus, parkimisvõimalus
Restoran Pegasuse III korrus on kohandatud spetsiaalselt erinevate firmaürituste jaoks. Siin on võimalik korraldada lisaks privaatsetele lõuna-
ja õhtusöökidele ka nõupidamisi, seminare, koosolekuid, presentatsioone ja pidulikke vastuvõtte. Pegasus on varustatud vajaliku presentatsioonitehnikaga, mille kasutamine koos ruumiga on Teile renditasu
vaba. Pegasuse peakokal, Michael Bhoolal, on selleks puhuks kokku pandud
konverentsimenüüd: olenevalt sündmuse iseloomust pakutakse hommiku- ja lõunasöögi või a la carte menüü pakette, suupisteid ja värskeid
pagaritooteid kohvipausidel keha kinnitamiseks.
Restorani III korrus sobib privaatüritusteks a la carte stiilis kuni 45-le inimesele või buffeestiilis kuni 70-le külalisele. Kogu restoran mahutab istuma kuni 150 inimest ja sobib püstijala ürituseks kuni 300-inimese
seltskonnale.
Konverentsiruum
Tehnilised lisad: arvuti/laptop, internet, telefon, TV/VHS, videoprojektor, grafoprojektor, slaidiprojektor, CD/DVD
Muud lisad: toitlustus, parkimisvõimalus
Restoran Pegasuse III korrus on kohandatud spetsiaalselt erinevate firmaürituste jaoks. Siin on võimalik korraldada lisaks privaatsetele lõuna- ja õhtusöökidele ka nõupidamisi, seminare, koosolekuid, presentatsioone ja pidulikke vastuvõtte. Pegasus on varustatud vajaliku presentatsioonitehnikaga, mille kasutamine koos ruumiga on Teile renditasu vaba. Pegasuse peakokal, Michael Bhoolal, on selleks puhuks kokku pandud konverentsimenüüd: olenevalt sündmuse iseloomust pakutakse hommiku- ja lõunasöögi või a la carte menüü pakette, suupisteid ja värskeid pagaritooteid kohvipausidel keha kinnitamiseks. Restorani III korrus sobib privaatüritusteks a la carte stiilis kuni 45-le inimesele või buffeestiilis kuni 70-le külalisele. Kogu restoran mahutab istuma kuni 150 inimest ja sobib püstijala ürituseks kuni 300-inimese seltskonnale.
Uudised
Lõunamenüü ja uudised sellel nädalal30.03.2009
Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang