Peoruumirent.ee

Tallinn, Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Mõnus hubane saal, tantsuruumi on piisavalt ja tehnika oli kõik hinna sees. (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Peoruumirent.ee / Tutvustus

Värskelt avatud 120m2 peoruum Tallinna kesklinnas Stockmanni vahetus läheduses Tartu mnt.35/Kunderi 8a. Meie peoruum on sobilik firmapidudeks, sünnipäevadeks, peiedeks, jõulupidudeks, juubeliteks, pulmadeks ja kindlasti ka konverentsideks ning koolitusteks päevasel ajal.
Meie peoruumi plussiks on naabrivaba piirkond, muusikat võib kuulata varaste hommikutundideni. Peoruumi saab tellida lemmikbändi esinema või isegi kabareeshow. Ruumi on!

Peoruum koosneb: 120m2 peosaal + 25m2 abiruum cateringile/bändile + wc + esik - kogupindalaga 160m2
Peoruum on ka tehniliselt hästi varustatud: projektor, projektori ekraan, 60″ LCD monitor, 4 x kõlarid, 2 x bassikõlar, 4 x raadiomikrofon (2 x käsimikrofon, 2 x lipsu/peagarnituur) helipult, valguspult, tossumasin, madaltossumasin, 2 x laser, strobo/blinder, diskokera/meremiin, wifi, pabertahvel.
Kogu loetletud tehnika on ruumi rendihinna sees, ei mingeid lisakulutusi tehnika rendile!
Ruum on varustatud 100 pehme konverentsitooli ning 11 suure (180cm) ümarlauaga. Toolikatteid ja lauakatteid on kohapeal nii musta kui lillat värvi olemas.

Ruum mahutab:
* ümalaudade taha 100+ inimest.
* vastuvõtu stiilis 100 inimest
* teatri stiilis kuni 100+ inimest

Konverents:
Peosaal on suunatud päevasel ajal 8:00-18:00 konverentside-koolituste läbiviimiseks. Teatristiilis mahutab saal kuni 100 istekohta. Firmadel on ideaalne võimalus korraldada päevasel ajal konverents-koolitus ja õhtul vastuvõtt bändi ning meelelahutuse saatel.

Peoruum: Õhtusel ajal 19:00-07:00 on peoruum firmapidude, sünnipäevade, jõulupidude korraldamiseks ideaalne koht. Tehniliselt on peoruumis kõik olemas, mis korraliku peomeeleolu loob aga kui Teil on erisoove siis kõike saab alati juurde tellida.

Peoruumirent.ee / Galerii

Konverentsiruumid, seminariruumid

Saal 1

Auditoorium
Klassiruum
Vastuvõtt
Bankett
Diplomaat
U-kujuline
Pindala m²
100
-
100
100
-
-
160.0m²

Tehnilised lisad: arvuti/laptop, internet, TV/VHS, pabertahvel, videoprojektor, CD/DVD

Muud lisad: toitlustus, parkimisvõimalus

Peoruumirent.ee on värskelt avatud konverentsi-koolitusruum Tallinna kesklinnas mahutades kuni 100 inimest. Konverentsiruum on tehniliselt hästi varustatud ja tehnika (projektor, ekraan, 60″ LCD monitor, pabertahvel, 4 x kõlarid, 2 x bassikõlar, 2xkäsimikrofon, 2 x lipsu/peagarnituur), kõnepult, helipult, valguspult, wifi) on hinna sees. Ruumis on 32cm kõrge lava esinejatele.
Ruum koosneb: 120m2 konverentsisaal + 25m2 abiruum cateringile + wc + esik - kogupindalaga 160m2
Pakume abipersonali teenust (videotehnik, helitehnik). Kohtumiseks on võimalik rentida tehnilisi vahendeid nagu sülearvuti, tõlketehnika, konverentsikell, esinejamonitor ja kõike muud konverentsiks vajalikku.

Saal 1

Auditoorium
100
Klassiruum
-
Vastuvõtt
100
Bankett
100
Diplomaat
-
U-kujuline
-
Pindala m²
160.0m²

Tehnilised lisad: arvuti/laptop, internet, TV/VHS, pabertahvel, videoprojektor, CD/DVD

Muud lisad: toitlustus, parkimisvõimalus

Peoruumirent.ee on värskelt avatud konverentsi-koolitusruum Tallinna kesklinnas mahutades kuni 100 inimest. Konverentsiruum on tehniliselt hästi varustatud ja tehnika (projektor, ekraan, 60″ LCD monitor, pabertahvel, 4 x kõlarid, 2 x bassikõlar, 2xkäsimikrofon, 2 x lipsu/peagarnituur), kõnepult, helipult, valguspult, wifi) on hinna sees. Ruumis on 32cm kõrge lava esinejatele. Ruum koosneb: 120m2 konverentsisaal + 25m2 abiruum cateringile + wc + esik - kogupindalaga 160m2 Pakume abipersonali teenust (videotehnik, helitehnik). Kohtumiseks on võimalik rentida tehnilisi vahendeid nagu sülearvuti, tõlketehnika, konverentsikell, esinejamonitor ja kõike muud konverentsiks vajalikku.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Hinnang: 5.0

Mõnus hubane saal, tantsuruumi on piisavalt ja tehnika oli kõik hinna sees. (17.11.2016)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega