Pullijärve Puhkeküla

Võrumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Võrumaa

Saada e-mail

Pullijärve Puhkeküla / Tutvustus

Eestimaa kagunurgas Misso alevikus Võrumaa ürgse looduse keskel asuv Pullijärve puhkeküla on ideaalne puhkusekoht kõigile, kes armastavad loodust ja värskes õhus liikumist.

Puhkeküla terviserajal saab teha kilomeetrise jalutuskäigu, staadionil ja väljakutel võib mängida võrk- ja jalgpalli, jalggolfi, tennist või petanki, Pulli järves saab ujuda, sõita kanuuga, pedaali- või aerupaadiga, püüda haugi, ahvenat, linaskit või angerjat.

Pullijärve on parim koht ettevõtete suve- või talvepäevade pidamiseks, tähtpäevade tähistamiseks ja perega puhkamiseks!

Pulli järve äärsed kahekohalised kämpingumajad mahutavad 16 inimest, suuremale seltskonnale on pakkuda lisaks telkimisplats ja üksikud magamiskohad peamajas. Kämpingud on köetavad ja sobivad öömajaks ka kümnekraadise külmaga.

Kõhutäidet pakub puhkeküla kohvik, kasutada on ka grillimaja järve kaldal. Puhkeküla peamajas on kaminasaal, saun, duši- ja tualettruumid.

Pullijärve puhkeküla asub kümne kilomeetri kaugusel nii Läti kui Venemaa piirist, Riia-Pihkva maantee lähedal Misso aleviku Riia-poolses servas.

Rahvapärimuse järgi sai Pulli järv oma nime põdrapulli järgi, kes oli huntide eest järvejääle põgenenud ja seal nende saagiks langenud. Puhkeküla oma legend on aga õnneliku lõpuga. „Ja kui ta veel surnud ei ole, võib teda siiani aeg-ajalt paadiga järvel sõitmas näha...“

Pullijärve Puhkeküla / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari