Puuna Öömaja

Harjumaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Suurepärane koht väikese pundiga koos olemiseks. Kodune ja hubane maja, koos sauna ja kõigi muude mugavustega. Soe teenindus ja maitsvad... (5.0)" Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Puuna Öömaja / Tutvustus

Puuna öömaja asutati aastal 1928 Aleksandr Paljasmaa poolt ja tegutses kuni 1939 aastani. 2007 aastal otsustastasime taastada Puuna öömaja ja alustasime ehitust 2008 a septambris. 2009 a novembris avab Puuna öömaja oma uksed külalistele. Rendime kas tervet maja, mis sisaldab kööki, söögisaali, tantsusaali, puuküttega sauna, mullivanni, aurusauna ja magamiskohti 16le inimesele või saunaosa eraldi koos 40 m2 saaliga. Puuna öömaja territooriumil on grillimaja mida saab kasutada ka lavana. Asume ilusa loodusega Änglema külas Padise vallas Harjumaal 60 km Tallinnast.

AVAMISE PUHUL ERIHINNAD!

Puuna Öömaja / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Iris Juuresoo-Jermola
Hinnang: 5.0

Suurepärane koht väikese pundiga koos olemiseks. Kodune ja hubane maja, koos sauna ja kõigi muude mugavustega. Soe teenindus ja maitsvad toidud. Puhas ja trööpamata. Mitte kaugel merest ja ümbrus täis mõnusaid seene- ja marjametsi. Koht kuhu tahaks tagasi minna. See vast ongi kõige olulisem. Igal juhul edu neile! (01.11.2010)

Kõik, kes vaatasid "Puuna Öömaja", vaatasid ka