Restoran Lido

Tallinn, Harjumaa

skoor

4.0

Viimane kommentaar:

"Eesti Lido on üsna hubane ja taskukohane , suure valikuga söögikoht Tallinna südalinnas. Samas, kui oled Läti omas käinud, siis ei anna... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Restoran Lido / Tutvustus

09 oktoobril 2009 avati Tallinnas uues meelelahutus- ja kaubanduskeskuses Solaris esimene Lido restoran Eestis.
Lido on tunnustatud Läti rahvurestoran, Lido- ei ole küll nö. maailmabränd aga väga tore vaheldus Eesti söögikohtade maastikul. Lisaks väga headele ja maitsvatele söökidele ning kiirteeninduskontseptsioonile on ka hind igati paigas ning mis kõige meeldivam, vähemalt ühes kohas on tarbimine tehtud väga kliendisõbralikuks. Kliendil on võimalik ise oma menüü kokku panna, vastavalt oma soovile ja maitsele.
LIDO pakub enam kui 180 rooga ning hindu hoitakse Läti omadega samal tasemel. Kehakinnitust pakub ka ekspressgrillrestoran. Päevas on võimalik teenindada 2500 - 3000 külastajat.

Lahtiolekuajad:
Restoran
E-P 10.00-22.00
Baar
E-P 11.00-23.00

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Raili
Hinnang: 4.0

Eesti Lido on üsna hubane ja taskukohane , suure valikuga söögikoht Tallinna südalinnas. Samas, kui oled Läti omas käinud, siis ei anna väga võrrelda, sealne on muidugi palju suurem. Igaüks peaks siiski midagi meelepärast leidma. Suurimaks plussiks minu jaoks ongi sealne kodune toit ning asukoht südalinnas, kus aega parajaks teha ja ka sõpradega kohtuda. (22.09.2010)

Kõik, kes vaatasid "Restoran Lido", vaatasid ka