Restoran Lucca

Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Harjumaa

Saada e-mail

Restoran Lucca / Tutvustus

Meil on hea meel, et olete avastanud enda jaoks Lucca restorani! Avasime oma uksed 2005 aastal ja juba jaanuaris 2007 pälvis Lucca Gastronoomiakonkursil Hõbelusikas EESTI PERESÕBRALIKUMA RESTORANI tiitli.

Restorani interjöör meenutab itaaliapärast trattoriat, kus atmosfäär on eriliselt romantiline ja hubane. Lucca sobib hästi nii perekonna kui sõpradega koosviibimiseks, ärilõunaks, firma üritusteks ja suurepäraselt pulmade pidamiseks. Restoran mahutab kuni 200 külalist.

Lucca rikkalik menüüvalik on igati tervislik ja koosneb erinevatest maitsvatest vahemere roogadest. Veini- ja joogikaardil leidub meelepäraseid jooke igale maitsele. Korra kuus on Lucca traditsiooniks välja kujunenud korraldada veiniõhtuid, kus seletusi veinide ja menüü osas jagab professionaalne Sommeljee.

Lastele on restoranis olemas JUKU-mängutuba, kus pisipere saab valida erinevate mänguasjade, multifilmide ja joonistamise vahel. Spetsiaalselt laste jaoks koostasid meie kokad lastemenüü, kus toidud on eriti maitsvad ja lõbusad.

Suvel on restorani tagahoovis avatud mugav terrass, kus Te saate imetleda romantilist päikese loojangut mõnusas miljöös nautides Lucca eripärast kööki. Ette broneerides korraldame Teie jaoks ka grilli õhtu. Parkimise pärast ei tasu muretseda – meie parkla mahutab kuni 40 autot korraga.

Siiralt usume, et suutsime täita oma peamist eesmärki - kujundada perekondlikust söömaajast meie toidukultuuri lahutamatu osa!

Peatse kohtumiseni!

Restoran Lucca / Galerii

Saada e-mail

Uudised

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Restoran Lucca", vaatasid ka