Restoran Oliver

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Restoran Oliver / Tutvustus

Kui otsite kohta, kus kostitada väliskülalisi, kohtuda äripartneritega või pidada soliidne üritus väiksema seltskonnaga, siis on Restoran Oliver parim valik!

Köök
Oliver on hubane grill-restoran rahvusvahelise menüüga. Meie juures pakutavad road on kõrgkvaliteetsed ning menüüs pakutava põhjal on võimalik külalistel kokku panna endale ise meelepärane roog. Kliendil on võimalik valida 8 erineva lisandi ja 7 erineva kastme vahel ning liha grillitakse täpselt nii küpseks kui soovitakse.
Kindlasti tasub proovida meie superhead Chateaubriandi!
Klientide arvates on see parim terves linnas!

Atmosfäär
Astu sisse restoran Oliver´i - ja see muutub puhkuseks kui on pilvine ja külm ning pidustuseks kui on päikeseline ja soe.
Siseatmosfäär kohandub vastavalt sellele, kas õhtustate kahekesi või pidutsete suurema seltskonnaga.

Miljöö
Restoran koosneb neljast erinevast saalist. Kolmest võlvitud lagedega saalist ja intiimsest kabinetisaalist.
Igas ruumis leidub midagi pilkupüüdvat, olgu selleks siis vitraaźid, maalid, kamin või meeleolukas maast laeni aken, millest avaneb unistav vaade meie privaatsele suveterrassile. Kaminast õhkuv soojus ja valgus on need, mis koos maheda muusikaga loovad Teile hea enesetunde.

Teenindus
Restoran Oliver kogub oma meeskonda parimaid, rõõmsameelseid, tunnustatud ja kogenuid, et säilitada proffesionaalset töötajate koosseisu. Restoran Oliver töötab andekate, meisterlike inimestega, kes annavad oma parima, et Teie külastus restoranis Oliver oleks mõnus ja meeldejääv.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Kõik, kes vaatasid "Restoran Oliver", vaatasid ka