Riia Villa

Tartu, Tartumaa

skoor

3.0

Viimane kommentaar:

"Kuna eelpool kirjutaja kirjutas ebameeldiva kogemuse, siis minu kui mitte Tartlase vaatenurgast, tuleb küll positiivne kommentaar.Kuna... (5.0)" Anna hinnang

Tartu, Tartumaa

Tartu, Tartumaa

Saada e-mail

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

marko
Hinnang: 5.0

Kuna eelpool kirjutaja kirjutas ebameeldiva kogemuse, siis minu kui mitte Tartlase vaatenurgast, tuleb küll positiivne kommentaar.Kuna esialgne hotell kuhu plaanisime minna ei sobinud asukoha poolest, otsustasime võtta booking.comi kaudu Riia Villa.Pildid olid ilusad ja hinnad odavad.Võtsime Pere toa(2 täiskasvanut ja 2 last).Hotelli asukoht muidu super, aga natuke pidime otsima.Ei oskanud kohe Bookingu kaudu asukohta välja printida ja seepärast pidime helistama sinna hotelli,kust saime juhtnöörid kohale jõudmiseks.Hotell ise väike, kuid väga hubane.Väga meeldis alumine korrus, mida oleks ka saanud lisatasu eest välja üürida.Kuna tuba oli mõeldud kahele täiskasvanule ja kahele lapsele,(meid oli 3 pluss 1) arvasime, et sellest tuleb mure.Ei olnud probleemi.Küsiti lihtsalt,´´et kas ära mahume´´.Toas oli mullivann, mida me ei proovinudki.Jalgsi oli linna umbes 30 minutit rahulikku kõnnakut.Tagasi tulime taksoga.Hommikusöök oli toitev, kuid lihtne.Pakuti kohvi/teed, mahla/piima, sai teha endale võileibu vorsti ja juustuga ning oli ka kaerahelbe puder.Olid ka Smile jogurtid:) Kokkuvõtteks soovitan kõigile, sest hinna ja kvaliteedi suhe on kindlalt paigas ja teid ei võeta seal hotellis kui nn ´´linitööd´´! (23.04.2012)

Pettunud külastaja
Hinnang: 1.0

Otsisime ööbimiskohta 4-le inimesele. Leidsime Riia Villa ning võtsime ühendust, öeldi et just neljane tuba mullivanniga on vaba. Otsustatud, läksime kohale, enne kui tuba näidati pidime toa eest ära maksma. Nähes tuba olime pettunud kuna toas oli kaks ühe inimese voodit ja lahtikäiv kõva diivan, kus oli suhteliselt ebamugav magada. Lisaks oli välja reklaamitud mullivann, mis kahjuks ei töötanud. Vajuta nuppu palju tahad. Peale vannis käiku vannituba ujus. Hommikusöök oli kesine - paar Smile jogurtit ja kuivanud sai/leib kuna olime vist viimased einestajad, siis oli omlett ka otsakorral. Ainus positiivne kogemus antud kohas oli aias grillimise võimalus. Üldiselt andis teenindus soovida, naine oli kuidagi üleoleva suhtumisega, mees oli viisakas. (19.04.2012)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Riia Villa", vaatasid ka