Rosmarie Apartments

Pärnu, Pärnumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnu, Pärnumaa

Pärnu, Pärnumaa

Saada e-mail

Rosmarie Apartments / Tutvustus

Rosmarie Apartments pakub oma külalistele suurepärast majutust Pärnu kesklinnas asuvas hoolikalt renoveeritud puitarhitektuuriga hoones. Meie ajaloolise hõnguga majas on kuus luksuslikult möbleeritud erineva suurusega korterit – endale sobivaima majutuse võite leida nii romantiliseks suvepuhkuseks kui ka suuremale perele toredaks ajaviitmiseks.

Rosmarie Apartments asub Eesti kauneima kuurortlinna keskuse vaiksel kõrvaltänaval – jalutuskäigu kaugusele jäävad kõik südalinna restoranid, pargid, turg ning ka teater ja kino. Külalised saavad parkida oma auto sisehoovis, parkimine ümbritsevatel tänavatel on tasuta.

Meie vastselt restaureeritud ja sisustatud korterid on avarad ja valgusküllased, kindlustades unustamatu puhkuseelamuse ka kõige nõudlikuma maitsega külalisele.

Igas korteris on kõrgel tasemel sisustatud köök kaasaegse köögitehnikaga (külmik, pliidikomplekt, nõudepesumasin, veekeetja, kohvimasin, röster) ja loomulikult ka kõige vajalikuga söögi valmistamiseks ning hiljem selle nautimiseks. Kõikides magamistubades on laiad voodid; elutubades diivan, söögilaud ja ka televiisor. Korterites 3 ja 6 on lisaks veel saun. Hinna sees pakume Teile puhast voodipesu ja rätikuid. Meie majas on tasuta Wi-Fi internetiühendus.

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega