Sfäär Resto & Store

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sfäär Resto & Store / Tutvustus

Tallinna kesklinnas, vanalinna vahetus läheduses asuv restoran Sfäär pakub oma menüüs värskeimast kohalikust hooajalisest toorainest valmistatud roogasid, mida iseloomustavad lihtsus, peened maitsekõlad ning võluv serveerimisviis.
Sfääri interjöör on helge ja šikilt retrohõnguline, ühendades tuttavlikult koduse atmosfääri ja autentse Skandinaavia disainiklassika. Sfäärist leiab ka muljetavaldava veinivaliku, mille seas nii hetke trendipoolist kui ajatuid veinielamusi.

Restoran Sfäär on avatud:
P - K 11:30-22:00
N - L 11:30-24:00

Kauplusest SfääR Store leiab endale värskendava valiku rõivaid kvaliteetset lihtsust hindav, stiiliteadlik ja modernset elegantsi otsiv külastaja. Sfäär Store on keskendunud küll peaasjalikult jalanõudele ja rõivastele, eriti teksadele, kuid kaupluses on müügil ka aksessuaare, raamatuid, ajakirju, muusikat ja veine ning koguni põnevaid mööblitükke. Hubaselt kompaktses poes, mis paikneb kõrvuti samanimelise restoraniga vaid mõned trepiastmed ülalpool, on esindatud sellised kaubamärgid nagu Acne, Nudie Jeans, Vasuma, CrossEyes, Havaianas, Edwin Jeans, Penguin, Tricker’s, Red Wing Shoes, Parajumpers, Wolverine, Canada Goose, Aesop, Barbour, Barton Perreira, Blauer, EMU Australia, Dukes finest Vintage Artisan, Fifth Avenue Shoe Repair, Filson, Lyle and Scott, Penfield, Sorel, Spiewak, Stetson, Swims, The Laundress, Whyred, Wolverine jne.

Kaplus Sfäär avatud:
E-R 12:00-19:00
L-P 12:00-17:00

Sfäär Resto & Store / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Sfäär Resto & Store", vaatasid ka