Surfhunt

Pärnumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Surfhunt / Tutvustus

Holla-la! Enamusel meist on alla saja aasta elada jäänud. Kel veel ei ole muudetud, muutke juba täna oma enese elu enda lemmiktegevuseks või vastupidi! Lemmiktegevus oma eluks.

Purjelauaga sõitma õppimine on LIHTNE ja LÕBUS!

Alustada tuleb õige varustuse ja hea õpetajaga. Õppija saab jõukohased, laine- ja tuuleolusid arvestavad, toredad harjutused, millega igaüks hakkama saab!

Algajate surfiõpe toimub kenas inimtühjas liivarannas, madala veelises ja lainetuseta kaldaäärses, otse Hundimajutuse juures.

Purjelaua õppimiseks tasub tulla vähemalt kaheks päevaks, siis saad kogeda erinevaid tuuleolusid ning jääb aega iseseisvaks tööks ja õpitu kinnistamiseks.

Oma surfivarustusega nö edasijõudnumatele surfaritele õpetatakse seda, mida igaühel täpselt sel hetkel vaja sh trapets, gliss, jala-aasad, rannastart, veestart, halss, paut, glisseeriv gybe ning kiirem paut (vajalik väiksemte laudade puhul).

Hundimaja

Hundimaja asub Liivi lahe kaldal. Liivarannaga mereni on vaid 108 m ja suure teeni 5 km. Veidi eemal paistab soostuv lodumets ning loopealsed lambakarjamaade- ja lammastega. Majutus sobib pere- või sõpruskonnale, loodusturismiks või aktiivseks puhkuseks. Puhkemaja ei ole avatud peoseltskondadele.

Asukoha kirjeldus

Tallinnast tuleb sõita Virtsu poole ja 14 km enne Virtsut, peale Karuse kirikut pöörata vasakule, Tõstamaa ja Varbla suunas. Pärnust tulles saab kohale läbi Tõstamaa või mööda Paadremaa teed läbi Mõtsu. Varblas näitab teeviit Varbla puhkeküla Ranna Motell 4km. Seda teed mööda tuleb sõita 2,7 km ja seejärel vasakule keerata. Käänukohas on väike puidust teeviit kirjaga Surfhunt 2 km. Teise kilomeetri lõpus peesitab pruunikas laia terrassiga piklik maja, Mistrali lipp ukse ees lehvimas. Oletegi kohal! Kohtumiseni!

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega

Kõik, kes vaatasid "Surfhunt", vaatasid ka